MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Corey Taylor: Ο αρχηγός των Slipknot δεν αντέχει τη μουσική από την Τεχνητή Νοημοσύνη

«Κάθε φορά που οι άνθρωποι ενθουσιάζονται μπροστά μου με την Τεχνητή Νοημοσύνη, λέω ‘δεν μιλάς στο σωστό άτομο’», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Monopoli Team

Ο αρχηγός των Slipknot και Stone Sour, Κόρεϊ Τέιλορ, αποκάλυψε ότι δεν αντέχει τη μουσική που δημιουργείται από την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Σε συνέντευξη στο Kerrang! Radio, στο πλαίσιο προώθησης του νέου του σόλο άλμπουμ «CMF2», ο Τέιλορ ρωτήθηκε αν είχε ακούσει το viral ντουέτο «Black Eyes Blue» του ίδιου και της Rihanna που δημιουργήθηκε από την Τεχνητή Νοημοσύνη και ποια είναι η γνώμη του για τη μουσική από AI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατά της τεχνητής νοημοσύνης οι Αμερικάνοι – Το 61% πιστεύει ότι η AI απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας12.09.2018

Ο Κόρει Τέιλορ είπε ότι δεν έχει ακούσει το τραγούδι. «Δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά τα χάλια φίλε, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω τι προσπαθούν να αποδείξουν οι άνθρωποι. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι υπολογιστές μπορούν να κάνουν πράγματα εξίσου καλά με τους ανθρώπους; Γιατί αν ναι, τότε ποιο είναι το νόημα;», απάντησε ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλτσχάιμερ: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να διαγνώσει γρήγορα τη νόσο μέσω του κινητού μας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b