MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μια κλεφτή ματιά στο διαμέρισμα του Ozzy Osbourne αξίας 4,8 εκατ. δολαρίων

O Ozzy και η Sharon Osbourne έβαλαν πωλητήριο στο πολυτελές τους διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το εσωτερικό του.

Monopoli Team

Το Sierra Towers είναι ένα τεράστιο κτίριο 31 ορόφων στο δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, το οποίο χτίστηκε το 1965 και όλα αυτά τα χρόνια έχουν μείνει στα πολυτελή διαμερίσματά του πλήθος αστέρων της μουσικής και του κινηματογράφου, καθώς και δεκάδες επιχειρηματίες.

Ανάμεσα τους και ο Elton John, η Cher, η Sandra Bullock και η Courteney Cox. Εκεί, λοιπόν, αποφάσισε το 2014 να αγοράσει το δικό του ακίνητο και ο θρύλος των Black Sabbath Ozzy Osbourne, προκειμένου να μείνει με τη σύζυγό του, Sharon.

Το διαμέρισμα του Ozzy κόστισε κάτι λιγότερο από 4,8 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, και είναι άνετο, ευρύχωρο και με φανταστική θέα. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και τρία μπάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών 2023: 10 ταινίες που αξίζουν την προσοχή μας12.09.2018

Οι φωτεινοί και ευάεροι χώροι του σπιτιού έχουν ανακαινιστεί πλήρως, είναι διακοσμημένοι με γυαλιστερά πέτρινα πατώματα και τεράστια παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που προσφέρουν υπέροχη θέα στην πόλη. Φυσικά, αν βγείτε στη βεράντα, η θέα γίνεται ακόμα καλύτερη.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο άγνωστα πορτραίτα του Ρέμπραντ ανακαλύφθηκαν μετά από 200 χρόνια12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b