MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τι να ψηφίσω; Το τεστ που βοηθάει τους αναποφάσιστους για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Το εργαλείο What 2 Vote περιλαμβάνει 30 ερωτήσεις στα ελληνικά. Το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάζει κατάταξη των κομμάτων των εκλογών, με βάση τον βαθμό συμφωνίας τους με τον κάθε ψηφοφόρο, σε έναν χάρτη.

Photo by Arnaud Jaegers on Unsplash
Photo by Arnaud Jaegers on Unsplash
Monopoli Team

Μόλις πέντε ημέρες έμειναν για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Το μη κερδοσκοπικό γερμανικό ίδρυμα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και εδρεύει στη Βόννη και στο Βερολίνο, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), έδωσε στη δημοσιότητα ένα online poll που βοηθάει στην καταγραφή των προσωπικών τάσεων του δυνάμει ψηφοφόρου, μέσα από ένα ερωτηματολόγιο που βασίζεται στις κύριες θέσεις των κομμάτων.

Το εργαλείο What 2 Vote περιλαμβάνει 30 ερωτήσεις στα ελληνικά. Το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάζει κατάταξη των κομμάτων των εκλογών, με βάση το βαθμό συμφωνίας τους με τον κάθε ψηφοφόρο, σε έναν χάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών 2023: 10 ταινίες που αξίζουν την προσοχή μας12.09.2018

Όπως αναφέρει η ομάδα που δημιούργησε το What 2 Vote, “η παρούσα εφαρμογή υποβοήθησης ψήφου δεν παρέχει προτάσεις ψήφου, αλλά αποτελεί ένα ηλεκτρονικό βοήθημα που δείχνει τη θέση σας στο πολιτικό τοπίο και τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται πιο κοντά σας”.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνική Λυρική Σκηνή: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2023/24 – Το αναλυτικό πρόγραμμα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b