MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιορτή της μητέρας: Εκδηλώσεις σε Δήμους της Αττικής

Ένα λουλούδι, μια κάρτα, μια αγκαλιά, περιμένουν πάντα τις μανάδες του τόπου μας τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης στην ανεκτίμητη προσφορά της μητρότητας.

@unsplash
Monopoli Team

Εκδηλώσεις, μπαζάρ, ημερίδες και ομιλίες, με μουσικές και τραγούδια, αλλά και παιχνίδια για τα παιδιά των μαμάδων, διοργανώνουν σήμερα, Κυριακή 14 Μαΐου 2023, πολλοί Δήμοι στην Αττική, με αφορμή την Γιορτή της μητέρας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Νέας Ιωνίας με τον τίτλο «Μητέρα μου… Εσύ», τιμά τις μανάδες απόψε στο Συνεδριακό Κέντρο (19:00). Στην εκδήλωση θα τιμηθούν γυναίκες της πόλης ως σύμβολα αξιοπρέπειας, αντοχής, υπομονής και επιμονής, καθώς και με σημαντική προσφορά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Νέας Ιωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς γιορτάζουν σε διάφορες γωνιές του πλανήτη τη Γιορτή της Μητέρας; Τα πιο ενδιαφέροντα έθιμα12.09.2018

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Παιδική-Νεανική Χορωδία ΟΠΑΝ, η Παιδική Χορωδία Ωδείου ΟΠΑΝ, η Παραδοσιακή και Λαϊκή Χορωδία ΟΠΑΝ και η Λαϊκή Ορχήστρα Ωδείου ΟΠΑΝ, με αφήγηση κειμένων από την Εύα Φάκλαρη.

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διοργανώνει εκδήλωση στο γήπεδο «Φοίβος» του Πάρκου Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου (11:00-15:00) και έχουν προγραμματιστεί δράσεις για τα παιδιά και τους γονείς, με αθλητικές δραστηριότητες και πολλά παιχνίδια, ενώ ο δήμος θα προσφέρει δώρα στις μαμάδες και κεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα της Μητέρας: Πώς καθιερώθηκε η διεθνής γιορτή προς τιμήν της μητρότητας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτή της Μητέρας: 6 ταινίες – “ύμνοι” στην μητρική αγάπη12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b