MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

2,1 δισ. δολάρια θα εισπράξει η Beyoncé από την παγκόσμια περιοδεία της

Το ποσό-ρεκόρ των 2,1 δισ. δολαρίων αναμένεται να εισπράξει η διάσημη τραγουδίστρια Beyoncé από τις 57 συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας «Renaissance». Οι εκτιμήσεις βασίζονται στην υψηλή μέση τιμή εισιτηρίων, η οποία κυμαίνεται στα 700 δολάρια.

Monopoli Team

Η Beyoncé Giselle Knowles-Carter φαίνεται ότι δεν έχει κερδίσει το παρατσούκλι Queen Bey χωρίς λόγο. Εκτός από εμβληματική, ταλαντούχα και ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, η σταρ της μουσικής τυχαίνει να είναι και απίστευτα πλούσια. Η τελευταία της μάλιστα παγκόσμια περιοδεία εκτιμάται ότι θα εκτινάξει στα ύψη τόσο τη δημοφιλία όσο και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, η Beyoncé υπολογίζεται ότι θα εισπράξει σχεδόν 2,1 δισ. δολάρια από τις 57 συναυλίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της περιοδείας «Renaissance» σε όλο τον κόσμο.

Το ποσό αυτό είναι κατά 500 εκατ. δολάρια μεγαλύτερο από από τα εκτιμώμενα κέρδη 1, 6 δισ. της Taylor Swift από τη δική της αντίστοιχη περιοδεία με τίτλο «Eras».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα έμοιαζε το Lord of the Rings αν το είχε σκηνοθετήσει ο… Wes Anderson; Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά12.09.2018

Αν και οι εκτιμήσεις είναι απίστευτα αισιόδοξες, δεν θεωρούνται διόλου απίθανες, καθώς οι συναυλίες εμφανίζουν υψηλή μέση τιμή εισιτηρίων, που κυμαίνεται γύρω στα 700 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάθριν Χέπμπορν: Η δυναμική σταρ που άνοιξε το δρόμο για τις γυναίκες στο Χόλυγουντ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b