MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Chanel Cruise 2023/2024: Το λαμπερό Χολιγουντιανό show και η ανέμελη διάθεση

Το Cruise 2023/2024 της Chanel ήταν ένα μοναδικό υπερθέαμα!

Monopoli Team

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel, με την Virginie Viard στο τιμόνι ως creative director, παρουσίασε την Cruise 2023/2024 συλλογή της στα στούντιο της Paramount στο Los Angeles. Το κοινό ήταν «γεμάτο» με Hollywood stars, όπως η Margot Robbie, η Kristen Stewart, η Riley Keough, η Issa Rae και η Marion Cotillard, ενώ μετά το show τη σκηνή πήρε ο local Angeleno, Snoop Dogg. Επίσης ο γάλλος καλλιτέχνης André δημιούργησε 6 posters ειδικά για το show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala 2023: Η Nicole Kidman με το ίδιο εμβληματικό Chanel φόρεμα μετά από σχεδόν 20 χρόνια12.09.2018

Η ιστορία του οίκου με το Hollywood πάει χρόνια πίσω, όταν η Coco Chanel έκανε το πρώτο ταξίδι της στην Καλιφόρνια το 1931, όπου ξεκίνησε να δημιουργεί κοστούμια για ταινίες των George Cukor και Jean Renoir. Μια κληρονομιά που διάνθισε ο Lagerfeld με τις δικές του διασυνδέσεις και αισθητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Kaiser Karl»: Και ταινία και σειρά στο Disney+ για τον θρυλικό Karl Lagerfeld – Ποιοι θα τον υποδυθούν12.09.2018

Η Cruise 2023/2024 συλλογή της Chanel ασχέτως που πραγματοποιήθηκε στο λαμπερό Hollywood, δεν ήταν εμπνευσμένη από αυτό. Η Viard πήρε έμπνευση από την καθημερινή ζωή των κατοίκων του L.A., από τις βόλτες τους στην Venice Beach, από τους roller skaters και φυσικά από τα θρυλικά ηλιοβασιλέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b