MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2023: Η εμφάνιση του Βίκτωρα Βερνίκου λίγο πριν τον Β’ Ημιτελικό

Μία ανάσα πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision και ερμηνεύσει το “What They Say”, με στόχο την πρόκριση της Ελλάδας στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, ο Βίκτωρ Βερνίκος κέρδισε το κοινό του Eurovision Village με την ερμηνεία του και όλα φαίνονται έτοιμα για σήμερα το βράδυ!

Η εμφάνιση του Βίκτωρ Βερνίκου στη δεύτερη πρόβα. Photo Credits: Chloe Hashemi/EBU
Monopoli Team

Παρόλο που στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί ένα κλίμα αρνητικότητας απέναντι στη συμμετοχή που θα μάς εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο 16χρονος εκπρόσωπός μας, Βίκτωρ Βερνίκος, συνεχίζει αφοσιωμένος τις πρόβες και τελειοποιεί τεχνικά ό,τι χρειάζεται για την εμφάνισή του σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου, στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Μπορεί στις αρχικές πρόβες να υπήρχαν κάποιες τεχνικές δυσκολίες που σχεδόν καθήλωσαν την ελληνική συμμετοχή στις τελευταίες θέσεις των στοιχημάτων, όμως τις τελευταίες μέρες η θετική στάση αλλά και η αφοσίωση της αποστολής έχουν αρχίσει να κερδίζουν το κοινό, ενώ η μελωδική φωνή και η μοναδική ενέργεια του Βίκτωρα ξεχωρίζουν.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος, συμμετέχοντας στα μεγάλα πάρτι και τα φεστιβάλ της Eurovision, έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την πολύ προσωπική του ερμηνεία στο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, “What They Say”, καθώς ένα προσωπικό του βίωμα είχε γίνει πριν δύο χρόνια η αφορμή να συνθέσει αυτό το κομμάτι, που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα δημοσιογράφοι, influencers και φυσικά το Βρετανικό κοινό, καθώς, όπως λένε, ξεχωρίζει και είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια του διαγωνισμού.

Το απόγευμα της Τρίτης συγκεκριμένα, ο Βίκτωρ έδωσε όλη του την ενέργεια επί σκηνής στο Eurovision Village, ερμηνεύοντας για τους eurofans το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής και κέρδισε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇷 OGAE GREECE (@ogaegreece)

O Βίκτωρ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, επικεντρώνονται πλέον στον σημερινό Ημιτελικό, όπου θα δούμε το “What They Say” να διαγωνίζεται στην 8η θέση. Μετά και την πρώτη Dress Rehearsal του Β’ Ημιτελικού πάντως, η ελληνική συμμετοχή έχει αρχίσει να ανεβαίνει στα στοιχήματα και να λαμβάνει ολοένα και περισσότερο θετικό feedback!

Οι 16 χώρες του Β’ Ημιτελικού

Υπενθυμίζουμε πως ο Β’ Ημιτελικός του Διαγωνισμού Eurovision 2023 θα μεταδοθεί σήμερα στις 22:00 από την ΕΡΤ με τη διαγωνιστική σειρά να διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Δανία: Reiley – Breaking My Heart
  2. Αρμενία: Brunette – Future Lover
  3. Ρουμανία: Theodor Andrei – D.G.T. (Off and On)
  4. Eσθονία: Alika – Bridges
  5. Bέλγιο: Gustaph – Because Of You
  6. Κύπρος: Andrew Lambrou – Break A Broken Heart
  7. Iσλανδία: Diljá – Power
  8. Ελλάδα: Victor Vernicos – What They Say
  9. Πολωνία: Blanka – Solo
  10. Σλοβενία: Joker Out – Carpe Diem
  11. Γεωργία: Iru – Echo
  12. Σαν Μαρίνo : Piqued Jacks – Like An Animal
  13. Αυστρία: Teya & Salena – Who The Hell Is Edgar?
  14. Αλβανία: Albina & Familja Kelmendi – Duje
  15. Λιθουανία: Monika Linkytė – Stay
  16. Αυστραλία: Voyager – Promise

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b