MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
GAMING

Το Grand Theft Auto 6 μάλλον θα είναι το ακριβότερο videogame που έχει γίνει ποτέ

Tο videogame Grand Theft Auto 6 των Rockstar Games και Take-Two Interactive Software εκτιμάται ότι θα γίνει το πιο ακριβό βιντεοπαιχνίδι στην ιστορία του gaming, καθώς ο προϋπολογισμός παραγωγής του θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 500 εκατ. δολάρια.

Monopoli Team

Η πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου να μπλοκάρει τη συγχώνευση Microsoft-Activision Blizzard έφερε στο φως μερικές μάλλον συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της βιομηχανίας του gaming. Και σύμφωνα με κάποιες από αυτές, το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 των Rockstar Games και Take-Two Interactive Software θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει το πιο ακριβό βιντεοπαιχνίδι που έχει γίνει ποτέ.

Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της έρευνας των αρμόδιων αρχών, πριν από πέντε χρόνια οι τυπικές εκδόσεις βινετοπαιχνιδιών κονσόλας/υπολογιστή είχαν προϋπολογισμούς ανάπτυξης που κυμαίνονταν από 50 έως 150 εκατ. δολάρια. Πλέον, οι τίτλοι που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2024-2025 διαθέτουν αναπτυξιακούς προϋπολογισμούς που πλησιάζουν τα 200 εκατ. δολάρια ή περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMike The Athens: Η διαδικασία του tattoo είναι ιεροτελεστία12.09.2018

Το Call of Duty, για παράδειγμα, απαιτεί συνήθως αναπτυξιακούς προϋπολογισμούς που υπερβαίνουν τα 300 εκατ. δολάρια, ενώ το GTA 6 και ορισμένοι άλλοι «στυλοβάτες» του gaming αναμένεται να ξεπεράσουν εύκολα τα 250 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Lana Del Rey γίνεται για λίγο…Marilyn Monroe στο νέο videoclip του “Candy Necklace”12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b