MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Lana Del Rey γίνεται για λίγο…Marilyn Monroe στο νέο videoclip του “Candy Necklace”

Το επίσημο videoclip για το “Candy Necklace” κυκλοφόρησε και η Lana Del Rey έφερε στις οθόνες μας λίγη από την αίγλη της κλασικής εποχής του Χόλιγουντ.

Monopoli Team

Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η αγάπη της Lana Del Rey για την κλασική εποχή του Χόλιγουντ. Αυτό το είδαμε έντονα σε προηγούμενα τραγούδια της όπως το “National Anthem” και το “American”, και το βλέπουμε και τώρα, στο τελευταίο της single από το πρόσφατο ένατο άλμπουμ της με τίτλο “Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Candy Necklace” και στο επίσημο videoclip του η Lana Del Rey μάς προσφέρει μια νοσταλγική εικόνα από την αίγλη μιας άλλης εποχής. Σε αυτό η ερμηνεύτρια μεταμορφώνεται σε διαφορετικές λαμπερές σταρ από την ιστορία του κλασικού Χόλιγουντ – ανάμεσα στις οποίες και σε μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες εκείνης της εποχής, την Marilyn Monroe!

Σε συνεργασία με τον μουσικό Jon Batiste για το videoclip, η Lana Del Rey μεταμορφώνεται επίσης και στην ηθοποιό Elizabeth Short, που έχει μείνει περισσότερο γνωστή ως “Black Dahlia” (Μαύρη Ντάλια) και η οποία δολοφονήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’40 στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDid You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd: Απώλεια και αναγέννηση στο νέο άλμπουμ της Lana Del Rey12.09.2018

Η Del Rey πετυχαίνει και μεταφέρει σε εμάς την αίσθηση που είχαν αφήσει στην εποχή τους κάθε μία από αυτές τις προσωπικότητες, ενώ παράλληλα αποτυπώνει τον δικό της χαρακτηριστικό αισθησιακό και νοσταλγικό ήχο.

Το ασπρόμαυρο videoclip περιλαμβάνει, επίσης, πλάνα και από τα παρασκήνια, με την Del Rey να σχολιάζει κατά διαστήματα ανάμεσα στις μεταμορφώσεις της. Μεταξύ άλλων εξηγεί σχετικά με την έμπνευσή της να μεταμορφωθεί σε Short και Monroe. «Το όλο θέμα σχετικά με το βίντεο – γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά έπρεπε να μείνουν στα παρασκήνια – ήταν ότι όλες αυτές οι γυναίκες άλλαξαν τα ονόματά τους και τα μαλλιά τους, όπως εγώ. Είναι σαν να έπεσαν όλες σε αυτές τις διαφορετικές παγίδες. Οπότε το όλο θέμα είναι πώς μπορείς να μάθεις από αυτό και να μην πέσεις στην ίδια παγίδα».

Με πληροφορίες από W Magazine.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b