MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Tα skincare trends που πρέπει να αποφύγεις, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Αυτές είναι οι skincare τάσεις που δεν πρέπει να δοκιμάσετε!

Monopoli Team

Τα social media είναι και ευλογία και κατάρα. Σχήμα οξύμωρο αλλά τόσο αληθινό. Μπορεί το Instagram και το TikTok να μάς έχουν χαρίσει πολλά beauty trends και hacks, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται viral τα πιο λάθος skincare tips, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Κάθε τόσο εμφανίζεται μια νέα τάση στο skincare και πλέον οι ειδικοί διατηρούν τις αμφιβολίες τους αν λειτουργούν και κάνουν καλό στο δέρμα.

Το Popsugar μίλησε με δυο δερματολόγους, οι οποίοι εστίασαν στις πιο επικίνδυνες τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας και καλό είναι να ενημερωθείτε άμεσα αφού δεν πρέπει να τις δοκιμάσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSkincare alert: Πώς να προστατεύσεις τον δερματικό φραγμό, σύμφωνα με τους experts12.09.2018

Sunscreen Contouring

Το 2020, ένα video στο TikTok με μια γυναίκα που χρησιμοποιεί αντηλιακό για να δημιουργήσει «κοψίματα» στο πρόσωπό της έγινε viral. Στο video (το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,9 εκατομμύρια likes και 13,1 εκατομμύρια προβολές), η Eli Withrow εξηγεί πώς χρησιμοποιεί το SPF ως προϊόν για να δημιουργήσει σκιάσεις στο πρόσωπό της. «Είμαι πεπεισμένη ότι αν βάλεις ένα αντηλιακό με SPF 30 και μετά SFP 50 σε όλα τα σημεία που θα έβαζες highlighter, ο ήλιος θα κάνει το περίγραμμα του προσώπου σου και θα δημιουργήσει ένα sun kissed look».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘες λαμπερό βλέμμα χωρίς μαύρους κύκλους; Η συνταγή με καφέ του TikTok που κάνει θαύματα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b