MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Future Dusk: Το «Χρώμα της Χρονιάς 2025», σύμφωνα με την WGSN και την Coloro

Η WGSN, η εταιρεία που είναι αρμόδια για την πρόβλεψη των τάσεων του design και των καταναλωτών και η «αδελφή» εταιρεία της Coloro επέλεξαν το Future Dusk ως «Χρώμα της Χρονιάς» για το 2025.

Monopoli Team

Σύμφωνα με την WGSN και την Coloro, το Future Dusk είναι μια σκούρα και ενδιαφέρουσα απόχρωση ανάμεσα στο μπλε και το μωβ. Έχει ένα μυστήριο και μια αίσθηση «φυγής», ενώ τροφοδοτεί κρυφά θέματα μετάβασης είτε από το σκοτάδι στο φως, είτε από την αυγή στην δύση. «Όλα αυτά το κάνουν τέλειο για μια περίοδο απόλυτης αλλαγής», αναφέρουν οι εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑColourful eyeliner: Αυτό το καλοκαίρι παίζουμε με τα χρώματα12.09.2018

Επισήμαναν ότι το Future Dusk έχει μια «σουρεαλιστική και απόκοσμη ποιότητα», η οποία ευθυγραμμίζεται με την επιρροή της δεύτερης Space Age, δίνοντάς του μια ουράνια νότα. Και οι δύο εταιρείες σημείωσαν ότι το Future Dusk είναι ένα μεταμορφωτικό χρώμα, το οποίο προέρχεται από το metaverse και τη φαντασία. Πιστεύουν ότι το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πάντα, από κλασικά στιλ και κομμάτια που επενδύεις, μέχρι εναλλακτικά designs, ως ένα gender-inclusive μωβ ή σαν μια εναλλακτική του navy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBubble Gloss Nails: H minimal τάση στα νύχια που θα λατρέψεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b