MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μέριμνα: Μια e-ανθοδέσμη αγάπης για τη γιορτή της Μητέρας

Η Μέριμνα, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 14 Μαΐου, προσκαλεί για δεύτερη χρονιά όλες/ους να γιορτάσουν την ημέρα με τη συμμετοχή τους στην εκστρατεία #anthodesmi_agapis.

Monopoli Team

Ο στόχος της δράσης είναι να απαλύνουμε την οδύνη της απώλειας αγαπημένου προσώπου συμμετέχοντας στην καμπάνια ευαισθητοποίησης στηρίζοντας ένα παιδί που χάνει το γονιό του, διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον που το κατανοεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Μέσω της δράσης αυτής, όποιος επιλέξει να προχωρήσει σε δωρεά, θα συνεισφέρει στην χρηματοδότηση ψυχολογικής στήριξης παιδιών και εφήβων που πενθούν την απώλεια της μητέρας τους. Με την κατάλληλη συμβουλευτική που παρέχει η Μέριμνα τα παιδιά αναπτύσσουν νέα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούν το θρήνο τους.

Ο θρήνος είναι μία μακρόχρονη διεργασία στη διάρκεια της οποίας το παιδί βιώνει οδυνηρές αντιδράσεις καθώς προοδευτικά προσαρμόζεται στην απουσία της μητέρας του, αναπτύσσει έναν εσωτερικευμένο δεσμό μαζί της και επαναπροσδιορίζει την ιστορία της ζωής του.

Κάθε μητέρα ακόμα και αν δεν είναι κοντά μας ζει για πάντα στην καρδιά μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMattel: Κυκλοφόρησε κούκλα Barbie με σύνδρομο Down12.09.2018

Τρόπος συμμετοχής, 9 – 15 Μαΐου:

1. Μπες στο https://merimna.org.gr/anthodesmi-agapis-2023/.
2. Όρισε αν θέλεις να κάνεις δωρεά.
3. Γράψε την ευχή σου στη μητέρα της καρδιάς σου.
4. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η e-ανθοδέσμη αγάπης θα αποσταλεί την ίδια στιγμή στο email που έχεις ζητήσει.
5. Ευχαριστήριο email και στην συνέχεια απόδειξη σε περίπτωση δωρεάς θα σταλεί στο δικό σου email.

Οι εξειδικευμένοι ψυχολόγοι της Μέριμνας παρέχουν δωρεάν συμβουλευτική στήριξη και διευκολύνουν την προσαρμογή του παιδιού και της οικογένειας στην απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Η διάρκεια της στήριξης παιδιού ή εφήβου για απώλεια γονιού από φυσικό αίτιο είναι τρεις περίπου μήνες, ενώ η στήριξη για την απώλεια γονιού από αιφνίδιο ή βίαιο θάνατο διαρκεί ένα με δύο χρόνια.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b