MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Βόρεια Εύβοια: Η μαγευτική παραλία με το μικροσκοπικό νησάκι που αξίζει να ανακαλύψετε

Διαυγή, κρυστάλλινα νερά, πεύκα και ένα νησάκι όπου μπορείτε να φτάσετε κολυμπώντας. Η παραλία του Αγίου Νικολάου στα Ελληνικά είναι μία από τις ομορφότερες της Βόρειας Εύβοιας.

Photo by Jim Niakaris on Unsplash
Photo by Jim Niakaris on Unsplash
Monopoli Team

Μια σύντομη απόδραση στην Εύβοια είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει καλά το καλοκαίρι. Η Εύβοια φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της, που είναι ιδανικές για αποδράσεις εξπρές και εξωτικές βουτιές σε πεντακάθαρα νερά. Αν έχετε διάθεση για εξερευνήσεις, θα ανακαλύψετε παραλίες πραγματικά διαμαντάκια που θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε από εκεί.

Μία από αυτές τις υπέροχες παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε είναι ο Άγιος Νικόλαος Ελληνικών, που βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια, κοντά στο χωριό Ελληνικά στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι το νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου σε ελάχιστη απόσταση από την ακτή, στο οποίο μπορεί να φτάσει κάποιος κολυμπώντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο ADD και οι Κομήτες του: Το φεστιβάλ επιστρέφει δυνατά – για 4η φορά και σε νέο χώρο12.09.2018

Ελληνικά: Μια παραλία – διαμάντι στη Βόρεια Εύβοια

Η παραλία του Αγίου Νικολάου στα Ελληνικά είναι μία από τις ομορφότερες της περιοχής. Η ανοιχτόχρωμη άμμος και τα διαυγή, ρηχά νερά την καθιστούν ιδανική για οικογένειες με παιδιά, ενώ η μεγάλη της έκταση κρύβει πολλές γωνιές για απόλυτη χαλάρωση. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, οπότε φροντίστε να φέρετε μαζί σας τη δική σας ομπρέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Mια νύχτα στην Επίδαυρο» στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b