MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 06.05.2023

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Ο Ροζ Πάνθηρας” του Shawn Levy: Star στις 21:00, Σάββατο 06/05

Ο επιθεωρητής Jacques Clouseau αναλαμβάνει τη διαλεύκανση της δολοφονίας του γνωστού προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας αλλά και την κλοπή του σπάνιου ροζ διαμαντιού “Ροζ Πάνθηρας”. Ωστόσο, ο Clouseau είναι αρκετά αδέξιος και για κάποιους ακόμη και ανίκανος να επιλύσει την υπόθεση. Πρόκειται για μια κωμωδία ακόμη και με slapstick στοιχεία, που προσφέρει γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Πρωταγωνιστής ο Steve Martin με συμπρωταγωνιστές τον Jean Reno και τον Kevin Kline, αλλά και την Beyonce στον ρόλο της γνωστής τραγουδίστριας Xania.

“Πολύ Καλά Κορίτσια” της Naomi Foner: COSMOTE CINEMA 2HD στις 18:45, Σάββατο 06/05

Δύο κολλητές φίλες αποφασίζουν να γνωρίσουν οπωσδήποτε κάποιον το τελευταίο καλοκαίρι πριν το κολέγιο. Ωστόσο, θα ερωτευθούν το ίδιο αγόρι και για πρώτη φορά η φιλία τους θα δοκιμαστεί. Η Naomi Foner, μητέρα της Maggie και του Jake Gyllenhaal, σκηνοθετεί την Dakota Fanning και την Elizabeth Olsen σε αυτήν την coming of age ταινία, φανερά εστιασμένη στην αξία της φιλίας και του πρώτου έρωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune 2: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer με Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux12.09.2018

“Vitus” του Fredi M. Murer: Βουλή στις 17:30, Κυριακή 07/05

Ο Vitus είναι ένα παιδί θαύμα, βιρτουόζος στο πιάνο από μικρή ηλικία. Οι γονείς του έχουν μεγάλες βλέψεις για εκείνον αλλά η πίεση που του ασκούν είναι μεγάλη, έχοντας ως αποτέλεσμα ο 12χρονος Vitus να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Σε αυτή την απόφαση έχει δίπλα του τον παππού του, με τον οποίο έχουν μια στενή σχέση. Πρωταγωνιστούν ο μικρός Teo Gheorghiu και ο Bruno Ganz.

“Pari” του Siamak Etemadi: ΕΡΤ2 στις 23:10, Κυριακή 07/05

Η Pari ταξιδεύει με τον άντρα της από το Ιράν στην Αθήνα για να επισκεφτούν τον γιο τους που σπουδάζει. Όμως, εκείνος δεν εμφανίζεται ποτέ να τους παραλάβει από το αεροδρόμιο και είναι εντελώς εξαφανισμένος. Ξεκινάει μια αγωνιώδης αναζήτηση για τη μητέρα που ψάχνει τον γιο της σε κάθε σκοτεινή γωνία της πόλης με όσα στοιχεία έχει στα χέρια της και χωρίς να γνωρίζει καθόλου τη γλώσσα. Μια ταινία που αποτυπώνει με μεγάλη ακρίβεια την αγωνία του να είσαι γονιός αλλά και όσα μπορεί να κάνει μια μητέρα για το παιδί της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Michael Douglas θα λάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες12.09.2018

Online πλατφόρμες

“La Belle Époque” του Nicolas Bedos: Ertflix έως 23/06

Ο εξηντάρης Victor αρπάζει την ευκαιρία που του προσφέρει ο Antoine, ένας νέος με μια πρωτοποριακή ιδέα. Χάρη σε σκηνικά, ηθοποιούς και τεχνάσματα, ο πελάτης μπορεί να ταξιδέψει σε όποια χρονική εποχή θέλει και ο Victor διαλέγει την ημέρα που γνώρισε τον έρωτα της ζωής του πριν από 40 χρόνια. Ο Nicolas Bedos μάς “ταξιδεύει” σε μια μαγευτική εμπειρία, δίνοντάς μας πολλά να σκεφτούμε ως θεατές.

“Nobody” του Ilya Naishuller: Netflix

O Hutch Mansell, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την οικογένειά του από δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι τους. Ωστόσο, αυτό το γεγονός είναι μόνο η αρχή που ξεδιπλώνει ποιος είναι στα αλήθεια και τις πραγματικές του δυνατότητες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Bob Odenkirk σε μια άκρως δυνατή ερμηνεία!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b