MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αυτές είναι οι ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με τη γαλλική Vogue

Η γαλλική Vogue αποθεώνει τις παραλίες της Ελλάδας και ξεχωρίζει τις πιο όμορφες σε ένα μεγάλο αφιέρωμα – Από το Ιόνιο μέχρι την Κρήτη και από τις Σποράδες μέχρι τις Κυκλάδες.

Photo by Giannis Goutzamanis on Unsplash
Photo by Giannis Goutzamanis on Unsplash
Monopoli Team

Το να ξεχωρίσεις τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, μόνο εύκολο δεν είναι. Παγκοσμίως διάσημες ή λιγότερο γνωστές αλλά πανέμορφες, οι ελληνικές παραλίες είναι μοναδικές και γι’ αυτό αποθεώνονται από τα ξένα μέσα. «H Ελλάδα που είναι γεμάτη κολπίσκους με γαλαζοπράσινα νερά, βρίσκεται ξανά και ξανά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ποιοτικούς διεθνείς προορισμούς», αναφέρει η γαλλική Vogue σε πρόσφατο αφιέρωμά της με τίτλο «Οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας για να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι».

Παραλίες από το Ιόνιο μέχρι την Κρήτη και από τις Σποράδες μέχρι τις Κυκλάδες, φιγουράρουν σε μια λίστα γεμάτη τοπία άγριας ομορφιάς, χρυσή άμμο και τιρκουάζ νερά. Ακολουθούν οι παραλίες που ξεχώρισε το διάσημο γαλλικό περιοδικό.

Ναυάγιο, Ζάκυνθος
Photo by Filterlate on Unsplash

Photo by Filterlate on Unsplash

Το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο είναι η απόλυτη ελληνική καρτ ποστάλ. Οι εντυπωσιακοί βράχοι, η πλούσια λευκή άμμος, τα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και το μισοβυθισμένο στην άμμο κουφάρι ενός πλοίου στη μέση της παραλίας, δημιουργούν ένα σκηνικό που όμοιό του δεν βρίσκεις στον κόσμο.

Σαρακήνικο, Μήλος
Photo by Luke Moss on Unsplash

Photo by Luke Moss on Unsplash

Η «σεληνιακή» παραλία της Μήλου είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα τοπία του Αιγαίου. Κάτασπροι ηφαιστειακοί βράχοι διεισδύουν στη σμαραγδένια θάλασσα δημιουργώντας μικρές και μεγάλες σπηλιές.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b