MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Άνδρος: Τα καλύτερα μέρη για φαγητό

Παραδοσιακές ταβέρνες για αυθεντικές γεύσεις αλλά και εστιατόρια που σερβίρουν δημιουργική κουζίνα με τοπικές πρώτες ύλες

Photo by erika m on Unsplash
Photo by erika m on Unsplash
Monopoli Team

Θέλετε να απολαύσετε παραλίες με καθαρά νερά, πεζοπορίες στη φύση, βόλτες σε μια αρχοντική Χώρα και σε γραφικά χωριά αλλά και καλό φαγητό; Η λύση βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο ωρών από το λιμάνι της Ραφήνας, σε ένα νησί που διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα των Κυκλάδων. Στην Άνδρο σας περιμένουν αμέτρητες εκπλήξεις και κρυμμένοι θησαυροί.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το βορειότερο νησί των Κυκλάδων είναι και οι γεύσεις του. Εδώ συγκεντρώσαμε τα εστιατόρια και τις ταβέρνες που αξίζει να επισκεφθείτε για να δοκιμάσετε πιάτα από την τοπική κουζίνα αλλά και πιο δημιουργικές γεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEvrovizion: Μια έκθεση στα άκρα της Ευρώπης12.09.2018

Ενδοχώρα

Στον κεντρικό πεζόδρομο της Χώρας της Άνδρου, η Ενδοχώρα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως μια ποιοτική επιλογή για φαγητό. Στο μικρό μενού θα βρείτε πληθωρικές σαλάτες και καλοφτιαγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Η ζουμερή ταλιάτα και η βουνίσια μακαρονάδα με τοπικά προϊόντα είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές. Φροντίστε να κάνετε κράτηση πριν πάτε.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θεραπεύεται το υποβαθμισμένο ελληνικό χορευτικό τοπίο;12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b