MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ" του Δημήτρη Μπαβέλλα
"Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ" του Δημήτρη Μπαβέλλα
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία από την άνεση του σπιτιού σας. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Μεγάλες Προσδοκίες” του Alfonso Cuaron: Ant1 στις 00:15, Σάββατο 22/04

O Finn, ένας ζωγράφος που ζει στη Νέα Υόρκη, προσπαθεί να κατακτήσει τον παιδικό του έρωτα, μια γυναίκα που δεν ανταποκρίνεται και τον αντιμετωπίζει με περιφρόνηση. Η τρίτη ταινία του σπουδαίου Alfonso Cuaron είναι μια μοντέρνα παραλλαγή του κλασικού ομώνυμου μυθιστορήματος του Charles Dickens. Ενώ τα γεγονότα στο βιβλίο εκτυλίσσονται στο Λονδίνο μεταξύ 1812-1827, η ταινία έχει αλλάξει τα ονόματα των χαρακτήρων και τοποθετεί τα γεγονότα στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1990 -η ταινία βγήκε το 1998. Πρωταγωνιστούν ο Ethan Hawke και η Gwyneth Paltrow ενώ σημαντικό ρόλο αναλαμβάνει και ο Robert De Niro.

“Ο Ρόκο και τα Αδέλφια του” του Luchino Visconti: COSMOTE CINEMA 2HD, 13:00, Σάββατο 22/04

Η χήρα Rosaria μετακομίζει με τους γιους της στο Μιλάνο για μια καλύτερη ζωή μέχρι που θα έρθει αναστάτωση όταν μια γυναίκα θα μπει ανάμεσα στα δύο αδέρφια, στον Rocco και τον Simone. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ταινίες του ιταλικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστές τον Alain Delon, τον Renato Salvatori και την Claudia Cardinale, στα πρώτα της κινηματογραφικά βήματα. Τον ρόλο της Rosaria ανέλαβε η Κατίνα Παξινού και ενός από τους γιους, ο Σπύρος Φωκάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετά το Harry Potter, το Twilight: Νέα τηλεοπτική σειρά για το δημοφιλές franchise12.09.2018

“Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ” του Δημήτρη Μπαβέλλα: Ερτ2 στις 23:10, Κυριακή 23/04

Δύο φίλοι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα τρελό road trip στην Ελλάδα, ένα κυνήγι θησαυρού, με σκοπό να ανακαλύψουν τί απέγινε η διάσημη πορνοστάρ της δεκαετίας 1990, Λώρα Ντουράντ, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν χρόνια. Με πρωταγωνιστές τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Μιχάλη Σαράντη, η ταινία δίνει αυτό που υπόσχεται, μια περιπέτεια δύο φίλων, ένα ταξίδι που είναι κάτι περισσότερο από την εκπλήρωση μιας αποστολής και είναι γεμάτο με χιούμορ και σουρεάλ καταστάσεις.

“Το Μυστικό στα Μάτια τους” του Billy Ray: Ant1 στις 22:00, Κυριακή 23/04

Η στενά συνδεδεμένη ομάδα δύο ερευνητών του FBI, του Ray και της Jess, μαζί με την εισαγγελέα Claire, βιώνει την κατάρρευση όταν βρίσκουν την κόρη της Jess δολοφονημένη και αδυνατούν να βρουν τον δολοφόνο. Μετά από 13 χρόνια που ο Ray μάταια ερευνά, αρχίζει να υπάρχει μια ελπίδα για την επίλυση της υπόθεσης, που όμως δεν θα είναι τόσο απλή και εύκολη για όλους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Julia Roberts, ο Chiwetel Ejiofor και η Nicole Kidman. Αποτελεί αμερικάνικο remake της επιτυχημένης ομώνυμης αργεντίνικης ταινίας του 2009 με πρωταγωνιστή τον παγκοσμίου φήμης Αργεντίνο ηθοποιό Ricardo Darín. Οι ταινίες είναι βασισμένες στο μυθιστόρημα La pregunta de sus ojos” του Eduardo Sacheri.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεναγός στον Έρωτα: Η νέα προσθήκη του Netflix είναι η ρομαντική κομεντί που περιμέναμε12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“The Nile Hilton Incident” του Tarik Saleh: Ertflix έως 28/05

Ένας αξιωματικός της διεφθαρμένης αστυνομίας του Κάιρο, ερευνά τη δολοφονία μιας νεαρής τραγουδίστριας λίγο πριν την Αιγυπτιακή Επανάσταση του 2011. Καθώς η υπόθεση ξετυλίγεται, φαίνεται πως εμπλέκονται πολύ σημαντικά πρόσωπα που δεν θέλουν να ξεσκεπαστεί το έγκλημα. Η πλοκή βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και η ταινία κέρδισε το βραβείο της Επιτροπής στο τμήμα World Cinema του Φεστιβάλ Sundance.

“8MM” του Joel Schumacher: Netflix

Ένας ιδιωτικός ερευνητής προσλαμβάνεται για να εξετάσει αν οι λεγόμενες snuff ταινίες -δηλαδή ταινίες που ισχυρίζονται ότι αναπαριστούν αληθινούς φόνους- είναι αληθινές ή όχι. Ο Nicolas Cage γίνεται αυτός ο ερευνητής σε μια ταινία που μεταξύ άλλων παίζει και ο Joaquin Phoenix. Όταν κυκλοφόρησε δεν έλαβε ενθαρρυντικές κριτικές, είχε όμως πολύ καλές εισπράξεις και τώρα, στην πλατφόρμα του Netflix, φαίνεται πως αναβιώνει τη δόξα της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b