MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αθλήτρια έκανε λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει το όνειρό της για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Η Ιανκουλέσκου συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2018, στο πατινάζ ταχύτητας. Τερμάτισε τελευταία, λόγω καθώς δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς.

Monopoli Team

Για την Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου, η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ένα όνειρο που είχε από παιδί. Το έζησε μια φορά, στους Χειμερινούς, αλλά τώρα θέλει να μετάσχει στη διοργάνωση που θα γίνει στο Παρίσι το 2024. Και για αυτό άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans.

Όταν άλλαξε άθλημα, η Ιανκουλέσκου αποφάσισε να μπει στο OnlyFans, έπειτα από προτροπή φίλου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην. «Με βοηθά να επιβιώσω», λέει τώρα η αθλήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Seven Kings Must Die” στο Netflix μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να αγαπάμε τις ιστορίες με Βίκινγκς12.09.2018

Η Ιανκουλέσκου συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2018, στο πατινάζ ταχύτητας. Τερμάτισε τελευταία, λόγω καθώς δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς. «Βγήκα από τον πάγο και άρχισα να κλαίω. Ήξερα ότι αυτό δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω», δήλωσε στην Daily Star. Τώρα, έχει στραφεί στην ποδηλασία και ελπίζει να εκπροσωπήσει τον Καναδά σε αυτό το άθλημα, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

«Πάντα μου άρεσε η ποδηλασία. Στο πατινάζ, έπρεπε πάντα να γυμνάζομαι με ποδήλατο και άρχισε να μου αρέσει η προοπτική να μπορείς να προπονηθείς κάπου όπου μπορείς να δεις περισσότερα από ένα κλειστό παγοδρόμιο», εξήγησε.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFlorida Man: Mπόλικο δράμα και μυστήριο στη νέα σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b