MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Karl Lagerfeld. A Celebration”: Η Vogue τιμά τον θρυλικό σχεδιαστή με ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα

Δέκα σχεδιαστές, δέκα μοντέλα, δέκα looks και μία διάσημη γάτα!

Monopoli Team

Το θέμα του φετινού Met Gala είναι απλό, λιτό, κατανοητό: “In honor of Karl” (Προς τιμήν του Karl). Ο Karl Lagerfeld υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στον κόσμο της μόδας, άλλωστε. Αυτός είναι και ο λόγος που, τον φετινό Μάιο, το τεύχος της Vogue είναι μία ωδή στο έργο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Kaiser Karl»: Και ταινία και σειρά στο Disney+ για τον θρυλικό Karl Lagerfeld – Ποιοι θα τον υποδυθούν12.09.2018

«Δέκα μοντέλα, δέκα looks, μία διάσημη γάτα. Στο Grand Palais του Παρισιού, δέκα σχεδιαστές περνούν την κληρονομιά του Karl Lagerfeld στο μέλλον», ξεκινά το αφιέρωμα.

Δέκα σχεδιαστές, λοιπόν, μιλούν για τον τρόπο με τον οποίο εκείνος επηρέασε την πορεία και το όραμά τους. Εμπνεύστηκαν από εκείνον και, καθένας τους, δημιούργησε ένα ξεχωριστό ρούχο προς τιμήν του. Έπειτα, δέκα από τα αγαπημένα του μοντέλα, οι Anok Yai, Shalom Harlow, Kendall Jenner, Liu Wen, Adut Akech, Natalia Vodianova, Naomi Campbell, Amber Valletta, Gigi Hadid και Devon Aoki, φόρεσαν τις δημιουργίες αυτές, φωτογραφήθηκαν και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ συλλογή του θρυλικού André Leon Talley δημοπρατείται από τον οίκο Christie’s12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b