MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Αντιδράσεις για τις σκηνές που η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι υποδύεται τη νεκρή Νταϊάνα μέσα σε φέρετρο

Έντονες αντιδράσεις δέχεται το Netflix με αφορμή ορισμένες αναφορές για σκηνές που παρουσιάζουν νεκρή την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη νέα σεζόν της σειράς «The Crown».

Monopoli Team

Έντονες αντιδράσεις φαίνεται πως δέχεται το Netflix για την παραγωγή της σειράς «The Crown», με αφορμή κάποιες αναφορές για σκηνές της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα το Netflix και η παραγωγή της σειράς κατηγορούνται για το γεγονός πως το έχουν παρακάνει σε ορισμένες σκηνές, κυνηγώντας απλά και μόνο την τηλεθέαση. Μάλιστα, η δυσφορία κορυφώθηκε όταν κυκλοφόρησαν πληροφορίες για σκηνές στις οποίες η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, που ενσαρκώνει την πριγκίπισσα, φαίνεται να είναι ξαπλωμένη σε ένα ανοιχτό φέρετρο, υποδυόμενη την πριγκίπισσα νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ακόμη και τα μέλη του συνεργείου της παραγωγής της σειράς «πάγωσαν» με την εικόνα της ηθοποιού ξαπλωμένης μέσα στο φέρετρο, δηλώνοντας μάλιστα στην The Sun ότι ένιωθαν μια έντονη δυσφορία κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων πιο «δύσκολων» σκηνών.

«Έβαλαν πραγματικά την Ελίζαμπεθ να ανέβει σε ένα φέρετρο και να υποδυθεί τη νεκρή Νταϊάνα. Οι τηλεθεατές θα δουν έναν Γάλλο ιερέα να «διαβάζει» την Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Κάρολος μπαίνει στο δωμάτιο και πλημμυρίζει από δάκρυα. Μέσα στην υστερία του παρατηρεί ότι από την Νταϊάνα λείπει ένα σκουλαρίκι. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί καθώς η θλίψη τον τυλίγει», αναφέρει μια μαρτυρία.

«Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι δεν είδαν ποτέ τη μητέρα τους νεκρή σε φέρετρο και δεν θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν αυτό. Ούτε το βρετανικό κοινό θα έπρεπε να το δει», συνέχισε η μαρτυρία.

«Όλοι ένιωθαν πολύ άβολα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Είναι άσεμνο και θα έπρεπε να απαγορευτεί η μετάδοσή του», φέρεται πως ανέφεραν κάποια από τα μέλη της ομάδας παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: «Άγχος» στα γυρίσματα για το μοιραίο τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι12.09.2018

Ήδη κι άλλες σκηνές από το σενάριο για την επόμενη σεζόν έχουν καταστεί αντικείμενο έντονης συζήτησης. Έχει γίνει γνωστό πως η έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα παρουσιάσει τις στιγμές μετά το θανάσιμο τροχαίο της Νταϊάνα στο Παρίσι το 1997, κατά τις οποίες γιατροί προσπαθούν να τη σώσουν πάνω σε ένα ματωμένο κρεβάτι νοσοκομείου.

Και όπως είναι φυσικό, υπάρχει ανησυχία για τον αντίκτυπο που θα έχουν στους δύο πρίγκιπες οι σκηνές που απεικονίζουν τις τελευταίες στιγμές της μητέρας τους, πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Με πληροφορίες από www.mirror.co.uk.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b