MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μια ανοιξιάτικη βόλτα σε 8 εντυπωσιακούς δρόμους του πλανήτη

Από τις ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας μέχρι τη μαγευτική Μπλε Πόλη στο Μαρόκο, δείτε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς δρόμους που μπορεί να συναντήσει κανείς σε μεγάλες και μικρές πόλεις του κόσμου.

Photo by Stefan Widua on Unsplash
Photo by Stefan Widua on Unsplash
Monopoli Team

Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν εκατομμύρια συνηθισμένοι δρόμοι που διασχίζει ο κόσμος καθημερινά και υπάρχουν και εκείνοι οι δρόμοι που ξεχωρίζουν με τη μοναδικότητά τους και αποτελούν αξιοθέατα από μόνοι τους. Χιλιάδες τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο για να τους θαυμάσουν από κοντά, κάνοντάς τους ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media. Από τις ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας μέχρι τη μαγευτική Μπλε Πόλη στο Μαρόκο, δείτε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς δρόμους του κόσμου που θα σας κάνουν να θέλετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας αμέσως!

Lombard Street, Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ
Photo by Amogh Manjunath on Unsplash

Photo by Amogh Manjunath on Unsplash

Η εκκεντρική οδός Lombard στο Σαν Φρανσίσκο τραβάει τους επισκέπτες της πόλης σαν μαγνήτης. Οι τουρίστες σταματούν, κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητά τους και τραβούν φωτογραφίες από τον εμβληματικό ζιγκ ζαγκ δρόμο που εκτείνεται σε ένα τετράγωνο ανάμεσα στις οδούς Hyde και Leavenworth, σε έναν απότομο λόφο και αποτελείται από οκτώ φουρκέτες. H Lombard Street αποτελεί ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο που προσελκύει περίπου δύο εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στην Αθήνα: 10 συναυλίες που μας βάζουν στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών12.09.2018

Μονμάρτρη, Παρίσι, Γαλλία

Η μποέμικη συνοικία του Παρισιού που φιλοξενούσε κάθε είδους καλλιτέχνη, μαγεύει ακόμα με το γραφικό σκηνικό της. Μια βόλτα στους δρόμους της Μονμάρτρης είναι μοναδική εμπειρία. Η Rue de l’Abreuvoir και η Rue des Saules με τα πολύχρωμα κτήρια και τους σκεπασμένους με κισσό τοίχους είναι το όνειρο κάθε φωτογράφου.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕικαστικές προτάσεις για πασχαλινές βόλτες στις γκαλερί και τα μουσεία της Αθήνας12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b