MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη και το διαδίκτυο για να περάσετε δημιουργικές ώρες με την οικογένειά σας το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2023.

Monopoli Team

Θέατρο

1. Slava’s SnowShow: Ο κουρφαίος μίμος Slava Polunin στο Θέατρο Παλλάς με ένα διαδραστικό show για όλη την οικογένεια

Ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος του κόσμου, Slava Polunin, μ’ ένα θίασο κορυφαίων κλόουν, επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς με το φημισμένο «Slava’s SnowShow»5-9 Απριλίου 2023. Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «κλόουν – πιγκουίνων», όπου καταφεύγει ο αναχωρητής Slava, εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική, ονειρική παράσταση, που το γλυκόπικρο χιούμορ της ακουμπάει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Η ιστορία είναι απλή και εύληπτη για όλους, αφού η παντομίμα είναι η απόλυτη διεθνής κατανοητή γλώσσα. Ένας άνθρωπος, ο κίτρινος κλόουν Slava, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των υπόλοιπων ανθρώπων, γίνεται αναχωρητής. Έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη και τους ανθρώπους, καταφεύγοντας στη φύση και στην απομόνωση της Ανταρκτικής. Εκεί όμως, κάθε άλλο παρά μόνος είναι τελικά! Η Ανταρκτική δεν είναι μία έρημος. Είναι μία ήπειρος, που σφύζει από ζωή! Χιλιάδες πιγκουίνοι (πράσινοι κλόουν), παιχνιδιάρηδες, ζαβολιάρηδες, αστείοι, αδέξιοι και κυρίως άκρως κοινωνικοί, δεν αφήνουν τον Slava στην ησυχία του. Η επαφή είναι μοιραία και για τα δύο μέρη.
Διάρκεια Παραστάσεων: Έως 9 Απριλίου 2023 | Σάββατο στις 17:00 και στις 21:00, Κυριακή στις 12:00 και στις 17:00.
Τιμές Εισιτηρίων: Από 16€. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα. Τηλ: 21 0321 3100.

2. «Little night tales»: Παράσταση κουκλοθεάτρου από τον Ματία Σόλτσε για ενήλικες και παιδιά 6+ στο «Εργαστήρι Μαιρηβή»

Από Πέμπτη 6 Απριλίου μέχρι και Τρίτη 11 Απριλίου 2023, ο κουκλοπαίκτης και μουσικός Ματία Σόλτσε έρχεται στην Αθήνα προσκεκλημένος από το Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου – Unima Ελλάς και το «Εργαστήρι Μαιρηβή». Ο διάσημος Σλοβένος καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει τέσσερις παραστάσεις. Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 9μ.μ. θα παρουσιάσει την παράσταση «Little night tales» («Μικρά νυχτερινά παραμύθια»): Όταν πέφτει η νύχτα και ο κόσμος των ανθρώπων ηρεμεί για λίγο από την αναταραχή του, ένας συγγραφέας προσπαθεί να γράψει ένα διήγημα. Κουρασμένος, αποκοιμιέται και στα όνειρά του ζωντανεύουν τα αντικείμενα γύρω του και οι χαρακτήρες που έχει φανταστεί, αρχίζουν να υφαίνουν ιστορίες. Για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. *Σκηνοθεσία: Vida Cerkvenik Bren.
Σάββατο 8/4, 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ – Μέλη Unima: 6 ευρώ
Κρατήσεις: 2105222181, 6942420062, [email protected]
Χώρος: “Εργαστήρι Μαιρηβή” Κουκλοθέατρο, Σαχτούρη 4, Ψυρρή. Τηλ.: 2105222181. Ε: [email protected], www.mairivi.gr

3. «Τα Μυστικά Ταξίδια της Νεροσταγόνας», της Άννας Σεβαστή Τζίμα στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Τα «Μυστικά Ταξίδια της Νεροσταγόνας» για παιδιά 4-12 ετών, μια παράσταση για τον κύκλο του νερού, που εξελίσσεται στο βυθό, τα σύννεφα, τη γη και το ποτάμι, σε κείμενο-σκηνοθεσία-μουσική Άννας Σεβαστή Τζίμα, παρουσιάζεται από τις 8 Απριλίου, στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης. Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Η κοινωνία του βυθού είναι ανάστατη και τα τηλέφωνα στο γραφείο του  ντετέκτιβ Ψάξεβρεστους χτυπάνε ακατάπαυστα. Όλοι αναρωτιούνται «πού είναι η κυρία Νεροσταγόνα;». Εδώ και τρεις μέρες έχει εξαφανιστεί! Οι φίλοι της ανησυχούν και ο δαιμόνιος ντετέκτιβ πρέπει να τη βρει! Ακολουθώντας ένα-ένα τα στοιχεία,  ανακρίνει τους κατοίκους του βυθού και ανακαλύπτει ότι όλα ξεκίνησαν μια μέρα μετά το Χορό των Μεδουσών… Μαζί της οι φίλες της Δρόσω και Σταλίτσα θα ζήσουν μια φοβερή περιπέτεια και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κρυφό το μυστικό τους ταξίδι. Θα καταφέρει ο δαιμόνιος ντετέκτιβ να τις ανακαλύψει; *Παίζουν: Αλίκη Ζωγράφου, Δημήτρης Σκούρτης, Ελένη Σφετσιώρη, Ιωάννα Φρουδαράκη.
Σάββατο 8, 22, 29 Απριλίου 2023 στις 18:00, Σάββατο 6, 13, 27 Μαΐου 2023 στις 18:30 και Σάββατο 3, 10, 17, 24 Ιουνίου 2023 στις 18:30.
Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος. 8€ φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων, ομαδικά (10άτομα και άνω). Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα. Τηλ: 2103464903 και 2103464002.

4. Ο Μπαλ στον αέρα, από την ομάδα Patari Project στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»

Η ομάδα Patari Project, γνωστή για τις ανατρεπτικές παιδικές παραστάσεις της, ανεβαίνει φέτος για πρώτη φορά στην παιδική σκηνή της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσιάζοντας τον «Μπαλ στον αέρα», μια παράσταση για παιδιά 4-10 ετών με το ιδιαίτερο αποτύπωμα της ομάδας, βασισμένη στην τεχνική της πλατφόρμας, καθώς και την ευρηματική σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου. Σε μια μικρή εξέδρα τρεις ηθοποιοί, χρησιμοποιώντας την εντυπωσιακή τεχνική της πλατφόρμας δημιουργούν εικόνες, ρυθμούς, τοπία, ήχους, χαρακτήρες και ζωντανεύουν μια σειρά από διαφορετικούς κόσμους. Θα διηγηθούν την πρωτότυπη ιστορία της Μαριλού, ενός κοριτσιού που, ακολουθώντας το κόκκινο μπαλόνι της τον Μπαλ, ταξιδεύει σε κόσμους πραγματικούς και φανταστικούς. Τι θα βρει εκεί; Σε τι θα την οδηγήσει ο Μπαλ; *Παίζουν: Ελένη Βλάχου, Αιμιλία Κεφαλά, Γιώργος Σύρμας.
Παραστάσεις 26 Μαρτίου έως 9 Απριλίου, 30 Απριλίου και 7 Μαΐου 2023. Κάθε Κυριακή στις 15:00
Τιμές Εισιτηρίων: €8.00 Ομαδικό για Περισσότερα από 15 άτομα | €10.00, €12.00. Προπώληση: ticketservices.gr
Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, Τ 210 72 82 778, www.mmb.org.gr, Ε: [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Θεάτρου με 5 παραστάσεις για όλη την οικογένεια12.09.2018

Κινηματογράφος

5. Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Psaroloco» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Psaroloco παιδικό και εφηβικό διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου επιστρέφει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με ελεύθερη είσοδο με στόχο να προσεγγίσει, να συνδέσει και να εμπνεύσει ακόμα περισσότερα παιδιά με εκπληκτικές κινηματογραφικές εμπειρίες. Προσφέρει ένα ποικιλόμορφο, ανεξάρτητο και πλουραλιστικό πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους όλων των ειδών ενισχύοντας την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, του διαπολιτισμικού διαλόγου, της κοινωνικής ένταξης και της ενσυναίσθησης. Κινούμενο σχέδιο- ντοκιμαντέρ – μυθοπλασία από όλο τον κόσμο που ενθαρρύνουν τη συμπερίληψη, την ισότητα, τη διαφορετικότητα, την οικολογική συνείδηση τα νέα μέσα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες δράσεις.
8-9 Απριλίου 2023 | Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ
Ελεύθερη είσοδο. Κρατήσεις θέσεων εδώ
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Σκηνή Ω, Ηρώων Πολυτεχνείου 32 – Τηλ: 2104143310. Ε: [email protected] | Dithepi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Πασχαλινές εκδηλώσεις για παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή12.09.2018

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

6. Από την Αθήνα του Όθωνα στην Αθήνα του σήμερα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους 9-18 ετών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Μια βιωματική και διαδραστική περιήγηση στη διαμόρφωση της Αθήνας λαμβάνει χώρα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη τις Κυριακές 9 Απριλίου και 14 Μαΐου. Την εξέλιξη και τη μετάβαση της Αθήνας από μία μικρή κωμόπολη των Βαλκανίων – όταν προκηρύχθηκε πρωτεύουσα το 1834 – στη σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που ξέρουμε. Από την ταράτσα του κτηρίου του Ιδρύματος Θεοχαράκη, τα παιδιά ανακαλύπτουν την πολεοδομική εξέλιξη της Αθήνας, με αφετηρία το πώς επιλέχθηκε η τοποθεσία των Ανακτόρων, καθώς και τις διάφορες πολεοδομικές προτάσεις που έγιναν. Με οδηγό τα νεοκλασικά κτήρια ορόσημα, όπως το Μέγαρο Δημητρίου του Θεόφιλου Χάνσεν, στη θέση του κτηρίου της Μεγάλης Βρετανίας, τα παιδιά ανακαλύπτουν πτυχές του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του κέντρου της Αθήνας, ακολουθούν τη διαμόρφωση της πλατείας Συντάγματος και καταλήγουν στον Εθνικό Κήπο, που φυτεύτηκε και σχεδιάστηκε με την αποκλειστική επιμέλεια της Αμαλίας, σαν προσωπικός της κήπος. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες (Βασιλιάς, Πολεοδόμοι, Αρχιτέκτονες, Σχεδιασμός κήπου, Βασίλισσα) και παρακολουθούν την περιήγηση σύμφωνα με τους ρόλους τους. Σχεδιασμός/Υλοποίηση: Κάτια Παπασπηλιοπούλου, μουσειοπαιδαγωγός. *Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα συνοδό.
9 Απριλίου, 14 Μαΐου 2023 | Κυριακή, 12:00-14:00
Κόστος συμμετοχής: 15€. Κλείστε το εισιτήριο σας εδώ.
Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα. Τηλ: 210 3611206. Ε: [email protected] | https://thf.gr/el/

7. Ίδρυμα Γουλανδρή: Δημιουργικά προγράμματα για παιδιά όλων των ηλικιών την περίοδο του Πάσχα

Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα δημιουργικών δράσεων περιμένει τους μικρούς φίλους του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή στην Αθήνα την περίοδο του Πάσχα. Ενδεικτικά: Το Σάββατο 8 Απριλίου, 12:00 – 13:30, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο για παιδιά 6-8 ετών με θέμα «Το μπλε του Yves Klein σε 3D!»: Στο εργαστήριο Το μπλε του Yves Klein σε 3D! τα παιδιά θα ανακαλύψουν την ιστορία του γλυπτού της Νίκης της Σαμοθράκης, τη κρυφή φόρμουλα του μπλε του Yves Klein και τον τρόπο που λειτουργεί το χρώμα για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν στο χαρτί μια 3D εικόνα της Νίκης της Σαμοθράκης, τη στιγμή που εκείνη προσγειώθηκε στην πλώρη του πλοίου. Την Κυριακή 9 Απριλίου, 12:00 – 13:15, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο για παιδιά 5-7 ετών «Τα Μουσικά Όργανα Αλλιώς!»: Με αφετηρία τα έργα του καλλιτέχνη Arman που παρουσιάζονται στην έκθεση «Nouveau réalisme», τα παιδιά δημιουργούν το δικό τους υπαρκτό ή και φανταστικό μουσικό όργανο χρησιμοποιώντας την τεχνική του upcycling, ενώ παράλληλα μαθαίνουν για την ανακύκλωση, την μεταλλαγή των απορριμμάτων και την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, ζητήματα που ανέδειξε το καλλιτεχνικό κίνημα του νέου ρεαλισμού.
*Δείτε το πρόγραμμα δράσεων για παιδιά της Μεγάλης Εβδομάδας και της Εβδομάδας του Πάσχα εδώ
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος: T 210 7252895. E [email protected].

8. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Απριλίου για παιδιά στον «Ελληνικό Κόσμο»

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Σαββατοκύριακου για παιδιά συνεχίζονται και τον μήνα Απρίλιο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Σάββατο 8 Απριλίου 2023, για παιδιά 4-5 ετών – Ώρα έναρξης: 12:00. «Αλεύρι, ζάχαρη, κανέλα… τα ζυμαράκια είναι τρέλα»: Πριν από πολλά πολλά χρόνια, το παιχνιδιάρικο σιτάρι ξεκίνησε ένα μαγευτικό ταξίδι από το χωράφι στην κουζίνα της γιαγιάς! Εκεί, γνώρισε την ακαταμάχητη ζάχαρη, αλλά και τη γοητευτική κανέλα… μεταξύ τους γεννήθηκε μια γλυκιά φιλία που κρατάει γερά μέχρι τις μέρες μας… Εκεί, δημιουργήθηκαν, παραδοσιακά πασχαλινά Λαζαράκια, πλασμένα από μικρά χεράκια, πασπαλισμένα με έμπνευση, αγάπη και νοστιμάδα! Θα τα δοκιμάσετε; Κυριακή 9 Απριλίου 2023. Για παιδιά 5-8 ετών – Ώρα έναρξης: 16:00 . «Στα ίχνη του Πασχαλινού Λαγού»: Ένας παιχνιδιάρης πασχαλινός λαγός μας βάζει σε περιπέτειες! Πού άραγε έχει κρύψει τα πασχαλινά του αυγά; Ελάτε να ακολουθήσουμε ίχνη, να λύσουμε γρίφους και να περάσουμε πολλές δοκιμασίες…Θα φτάσουμε άραγε στις μυστικές «αυγοκρυψώνες», για να γεμίσουμε το καλάθι μας με τα πολυπόθητα αυγά του; Την Κυριακή 9 Απριλίου ολοκληρώνεται η μυθολογική θεματική έκθεση με τίτλο«Θεοί του Ολύμπου»Σε έναν τεράστιο διαμορφωμένο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος  Μείζονος Ελληνισμού 1.800τμ, η τεχνολογία συναντά τον μύθο: Επιβλητικά εκθέματα, wall mapping, ξεναγήσεις, escape rooms, ολογράμματα, διαδραστικά acts ντύνουν τις ζωές και τα βιώματα των 12 Θεών του Ολύμπου και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.
*Δείτε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου του «Ελληνικού Κόσμου» εδώ
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος Αττικής. Τηλέφωνο: 697 3617926

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Γουλανδρή: Δημιουργικά προγράμματα για παιδιά όλων των ηλικιών την περίοδο του Πάσχα12.09.2018

Στο Σπίτι/Online

9. Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινές εκδηλώσεις για παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Δήμος Αθηναίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις πασχαλινές εκδηλώσεις που διοργανώνει μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων από τις 8 έως τις 12 Απριλίου στους χώρους πολιτισμού της πόλης. Ψηφιακές πασχαλινές δράσεις: Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων | «Το γλυκό Πάσχα μας τώρα και τότε»: Πασχαλινή ψηφιακή δράση για όλη την οικογένεια με παιδιά άνω των 6 ετών με ένα σοκολατένιο παραμύθι και δύο πασχαλινές συνταγές. Πώς θα έφτιαχναν τις συνταγές αυτές στην παλιά Αθήνα; Μήπως με αντικείμενα από το Μουσείο «Αγγελική Χατζημιχάλη» και το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»; Μαζί πασχαλινά γλυκά έθιμα και σκέψεις για τις οικογενειακές παραδόσεις. Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων | «Μια μοδέρνα Αθηναία κι ένας κομψός Αθηναίος στην πασχαλινή λαμπάδα σας»: Πασχαλινή ψηφιακή εκπαιδευτική δράση για όλη την οικογένεια με παιδιά άνω των 6 ετών. Γνωρίζουμε το έθιμο της λαμπάδας και στολίζουμε τη δική μας λαμπάδα με αντικείμενα, ρούχα και αξεσουάρ μιας «μοδέρνας» Αθηναίας κι ενός κομψού Αθηναίου των αρχών του 20ού αιώνα, αντλώντας έμπνευση από το κατάστημα νεωτερισμών «Η μοδέρνα Αθηναία» της συλλογής «To Οδοιπορικό της Παλιάς Αθήνας» του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα». Κατεβάστε εδώ τις εικόνες για να δημιουργήσετε τη λαμπάδα σας.
*Οι δράσεις θα είναι online έως την Τρίτη 18 Απριλίου.
Σε όλες τις δράσεις η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δια ζώσης πασχαλινών δράσεων του Δήμου Αθηναίων εδώ

10. «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει»: Το σπινθηροβόλο μιούζικαλ του Νίκου Κυπουργού στην GNO TV

Το σπινθηροβόλο μιούζικαλ «Σιωπή, ο βασιλιάς ακούει» του Νίκου Κυπουργού, ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του σύγχρονου ελληνικού μουσικού θεάτρου, έρχεται στις οθόνες σας μέσω της GNO TV. Η εξαιρετικά επιτυχημένη παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα είναι διαθέσιμη μέσω του nationalopera.gr/GNOTV έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.  Εμπνευσμένο από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά», το έργο αποτελεί μια ιδεώδη εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο της μουσικής για παιδιά κάθε ηλικίας. Το έργο παρουσιάζεται σε νέα, ευρηματική σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή. Υπόθεση: Ο Βασιλιάς της μουσικής δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος, όποιο μουσικό κομμάτι κι αν του παρουσιάζει ο Μουσικός της αυλής του. Τον Μουσικό από την απελπισία του έρχεται να βγάλει η Μούσα, που βρίσκει με τη σειρά της μια ευκαιρία να «ξαναμπεί στη δουλειά». Η Μούσα επιστρατεύει τις επτά νότες ως συμμάχους και εμπνέει στον Μουσικό ένα υπέροχο έργο. Ούτε κι αυτό, όμως, αφήνει ικανοποιημένο τον Βασιλιά. Είναι καιρός, λοιπόν, τη λύση να δώσει (όπως πάντα) η φαντασία… *Λιμπρέτο: Θωμάς Μοσχόπουλος (με τη συνεργασία του συνθέτη). Ερμηνεύουν: Χάρης Ανδριανός, Βάσια Ζαχαροπούλου, Δημήτρης Ναλμπάντης.
Διαθέσιμο έως 31 Δεκεμβρίου 2023
Εισιτήριο: 5€. Προπώληση: ticketservices.gr.
Παρακολουθήστε την παράσταση εδώ

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b