MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Sharon Stone: Ο Michael Douglas αμείφθηκε παραπάνω για το “Βασικό Ένστικτο”

Σε πρόσφατη εκδήλωση για τις γυναίκες στον κινηματογράφο, η Sharon Stone αποκάλυψε ότι ο διάσημος συμπρωταγωνιστής της είχε αμειφθεί 13 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από εκείνη.

Monopoli Team

Η Sharon Stone αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της στο “Βασικό Ένστικτο”, Michael Douglas, κέρδισε 13 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την ίδια για τον ρόλο του στην διάσημη ταινία.

Η ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το “Καζίνο” και “Ολική Επαναφορά”, γνώρισε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία χάρη στο διάσημο θρίλερ, με την χαρακτηριστική σκηνή στο δωμάτιο των ανακρίσεων να αφήνει εποχή.

Παρά τον σημαντικό ρόλο της στην ταινία, ωστόσο, αμείφθηκε πολύ λιγότερο από τον συμπρωταγωνιστή της, Michael Douglas.

Σύμφωνα με το UniLad, η Sharon Stone αποκάλυψε την πληροφορία στο δείπνο των Muse Awards της οργάνωσης Γυναίκες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, είπε: “Ο Michael Douglas έβγαλε 14 εκατομμύρια δολάρια. Τότε, ήμουν νέα. Ήμουν νέα και εκείνος ήταν μεγάλος σταρ”.

Πρόσθεσε: “Πρέπει να σκεφτούμε πολύ περισσότερο για το τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες”.

Στην ίδια εκδήλωση, μιλώντας για τις αναμνήσεις της από την αρχή της καριέρας της, αλλα και για στιγμές που της είχαν κάνει εντύπωση, η Stone σημείωσε ότι ήταν προκατειλημμένη απέναντι στους άντρες στη βιομηχανία του θεάματος.

“Όταν πήγαινα στα γυρίσματα, υπήρχαν 300 άνδρες, οι κομμωτές, μακιγιέρ, στιλίστες μου ήταν άνδρες, όταν γύριζα σεξουαλικές σκηνές, ήταν μόνο άνδρες και εγώ” είπε και πρόσθεσε ότι ζητούσε από την υπεύθυνη της γκαρνταρόμπας, που ήταν γυναίκα, αν θα μπορουσε να μείνει για λίγο μαζί της στο σετ όσο γυρνούσε τις σκηνές.

Παρά τις πρώτες αρνητικές της εμπειρίες ωστόσο, η Stone συνέχισε αναφέροντας στο κοινό ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει στο Χόλιγουντ. “Τα πράγματα έχουν αλλάξει και τώρα υπάρχουν γυναίκες στον κινηματογράφο και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό” κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMurder Mystery 2: Jennifer Aniston και Adam Sandler σε ένα sequel γεμάτο μυστήριο και δράση12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b