MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

14,25 εκατ. δολάρια πουλήθηκε το loft όπου βρέθηκε νεκρός ο Χιθ Λέτζερ

Το τελευταίο σπίτι του ηθοποιού Χιθ Λέτζερ, του Τζόκερ της ταινίας «The Dark Knight», πουλήθηκε 14,25 εκατ. δολάρια. Το εντυπωσιακό loft στο Σόχο της Νέας Υόρκης συνεχίζει να έχει, για τους θαυμαστές του Χιθ Λέτζερ, ιδιαίτερη σημασία.

Monopoli Team

Ένα εντυπωσιακό ακίνητο με τραγικό παρελθόν μόλις άλλαξε χέρια για 14,25 εκατ. δολάρια. Το πρώην διαμέρισμα του Χιθ Λέτζερ στο Σόχο της Νέας Υόρκης, όπου ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έζησε τους τελευταίους μήνες της ζωής του, έχει τώρα νέο ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τη New York Post, το τελευταίο σπίτι του ηθοποιού που άφησε άφωνο το κοινό με την ερμηνεία του ως Τζόκερ στην ταινία «The Dark Knight», πουλήθηκε εκτός αγοράς τον περασμένο μήνα σε μια ανώνυμη εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEric Clapton, Brian Eno, Susan Sarandon στο πλευρό του Roger Waters μετά την απαγόρευση της συναυλίας του στη Γερμανία12.09.2018

Το διαμέρισμα είναι μια μεγάλη σοφίτα στην Broome Street με συνολικό εμβαδόν πάνω από 400 τετραγωνικά μέτρα, όπου ο Λέτζερ βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων το 2008.

Το κτίριο του 1873 όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, ανακαινίστηκε λίγο μετά το θάνατο του ηθοποιού και μετατράπηκε σε συγκυριαρχία με δύο επιπλέον ορόφους. Το φωτεινό διαμέρισμα του Λέτζερ, στον τέταρτο όροφο, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, καθώς και μοντέρνες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις, όπως κολώνες από χυτοσίδηρο σε όλο το χώρο που ταιριάζουν με εκείνες στο εξωτερικό του κτιρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΜΣΤ: Επισκεπτόμαστε το μουσείο με το κατοικίδιό μας για ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b