MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΜΣΤ: Επισκεπτόμαστε το μουσείο με το κατοικίδιό μας για ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και ο Δήμος Αθηναίων μάς προσκαλούν να διαδώσουμε το μήνυμα για μια «διαφορετική τετράποδη μοντέρνα αγάπη» και να περιηγηθούμε δωρεάν μαζί με το κατοικίδιο μας στις εκθέσεις του Μουσείου.

Monopoli Team

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (04.04.2023) το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, από τις 11.00 έως τις 14.00, εκδήλωση για μια «διαφορετική τετράποδη μοντέρνα αγάπη».

Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το ΕΜΣΤ μαζί με το κατοικίδιό τους και να περιηγηθούν στην έκθεση «Modern Love. Η αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας», όπως και στις υπόλοιπες εκθέσεις του Μουσείου.

Ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης

Το ΕΜΣΤ, ο μοναδικός οργανισμός στην Αττική που υποδέχεται στους χώρους του τους τετράποδους φίλους μας και το «Καταφύγιο του Σωκράτη», χώρος προσωρινής φιλοξενίας άστεγων σκύλων, της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλούν σε μια διαφορετική εκδήλωση, με στόχο να διαδοθεί το μήνυμα της υιοθεσίας των αδέσποτων σκύλων και τα μηνύματα της αποστολής του «Καταφύγιου του Σωκράτη» που αφορούν τη βελτίωση της ζωής των ζώων συντροφιάς και την υποστήριξη του δεσμού ανθρώπου-ζώου μέσω των υιοθεσιών, της επανένωσης και της εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧειμώνας με έξι ατομικές εκθέσεις στο ΕΜΣΤ12.09.2018

Το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων είναι υπεύθυνο για την περισυλλογή, ιατρική φροντίδα, σίτιση και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που διαβιούν ή βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου. Ένας από τους πυλώνες της Αστικής Πανίδας είναι ο χώρος προσωρινής φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων «Καταφύγιο του Σωκράτη», το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2021 και είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό καταφύγιο ζώων. Είναι ένα μέρος όπου αφοσιωμένοι επαγγελματίες και εθελοντές μοιράζονται τη δέσμευσή τους, το πάθος τους και το ταλέντο τους για να βοηθήσουν τα ζώα και τους ανθρώπους του δήμου ώστε:

  • Κάθε ζώο συντροφιάς να μπορεί να υιοθετηθεί και να βρει το σπίτι του.
  • Κάθε χαμένο ζώο συντροφιάς να μπορεί να επανενωθεί με τον κηδεμόνα του.
  • Κάθε ζώο συντροφιάς να αντιμετωπίζεται με ευγένεια και σεβασμό.

Την Κυριακή 2 Απριλίου διαδίδουμε ένα διαφορετικό μήνυμα αγάπης. Μαζί θα βρίσκονται και κάποια από τα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο «Καταφύγιο του Σωκράτη» και αναζητούν τη νέα τους οικογένεια, συνοδευόμενα από εθελοντές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΜΣΤ: Αναζητώντας τον έρωτα στα χρόνια της «ψυχρής οικειότητας»12.09.2018

Οι κηδεμόνες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θηλυκούς σκύλους σε οίστρο.
  • Όλοι οι σκύλοι θα πρέπει να βρίσκονται πάντα κοντά στους κηδεμόνες τους και με λουρί/οδηγό (όχι οδηγοί τύπου flexi).
  • Απαραίτητα συνοδευτικά: Το βιβλιάριο υγείας του σκύλου μας και σακουλάκια για την περίπτωση «ατυχήματος».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Είσοδος ελεύθερη από τις 11.00 έως τις 14.00 για όσους επισκεφθούν το Μουσείο μαζί με το κατοικίδιό τους.

 

 

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b