MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εισβολέας και Ιουλία Καραπατάκη εισβάλλουν στα «Νούμερα» της ΕΡΤ

Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη είναι οι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1.

Monopoli Team

Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη. Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη θα είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις 22:00.

Επεισόδιο 23: Λάθη Μετράω

Ένας αστυνομικός του 16ου Τμήματος, ο Ηλίας (Εισβολέας), συλλαμβάνει όλους τους ήρωές μας, με εντελώς παράλογες και αστήρικτες κατηγορίες. Ενώ όλοι περνάνε τη νύχτα στο κρατητήριο, η Δανάη τούς αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τον Ηλία. Στο μεταξύ, η Έλσα καταζητείται από την Ιντερπόλ, λόγω της ομοιότητάς της με μια διάσημη παραχαράκτρια έργων τέχνης. O δε Θανάσης, για κάποιον ανεξήγητο -όπως πάντα- λόγo, παθαίνει μια εμμονή με τη ρωσική λογοτεχνία. Όλα θα τα σώσει η «γυμνή» αλήθεια, που στην περίπτωσή μας ενσαρκώνει η ρεμπέτισσα του… Lonely Fans, Ιουλία Καραπατάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Νούμερα στην ΕΡΤ: Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Μπέσσυ Αργυράκη guests στο νέο επεισόδιο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b