MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλτον Τζον: 9 εκ.$ συγκεντρώθηκαν στο φιλανθρωπικό ετήσιο πάρτι του μετά τα Όσκαρ

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ παραβρέθηκαν στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει φέτος περισσότερα από 9 εκατομμύρια δολάρια.

Monopoli Team

Η Τίφανι Χάντις, η Έμα Γουάτσον, η Μέλανι Λίνσκι, ο Νόα Σναπ και η Εμτζέι Ροντρίγκεζ ήταν μεταξύ των χιλιάδων προσκεκλημένων που παρευρέθηκαν στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν κάθε χρόνο ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις, με στόχο την ενίσχυση του ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS, το Elton John AIDS Foundation.

Το φιλανθρωπικό αυτό πάρτι, που καθιερώθηκε να λαμβάνει χώρα τη βραδιά μετά τα Όσκαρ, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1992 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα πάρτι στο Χόλιγουντ – ξεπερνώντας ακόμη και το περίφημο πάρτι του Vanity Fair.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Έλτον Τζον εξήγησε γιατί το πάρτι έχει καταφέρει να διατηρήσει την αίγλη του μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. «Μεγαλώσαμε πάρα πολύ. Στο πρώτο πάρτι που κάναμε, συγκεντρώσαμε 350.000 δολάρια και πιστεύαμε ότι ήμασταν βασιλιάδες του κόσμου. Και όλο αυτό απλώς εξελίχθηκε, είχε μια ζωντανή ατμόσφαιρα, αρχίσαμε να έχουμε και ζωντανή μουσική κάτι που το έκανε μεγαλύτερο».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Τα χρήματα βοηθούν σημαντικά το ίδρυμα για το AIDS και βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους εδώ κάθε χρόνο. Και είναι πολύ δυνατοί υποστηρικτές, πιστοί υποστηρικτές. Νομίζω ότι ο Τιμ Άλεν βρίσκεται εδώ κάθε χρόνο που το κάνουμε αυτό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν στη συνέχεια πιστεύοντας ότι έχουν κάνει κάτι πολύ καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMichelle Yeoh: Viral το βίντεο με την αντίδραση της 84χρονης μητέρας της για το Όσκαρ12.09.2018

Στη βραδιά που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο διάσημος τραγουδιστής παρευρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής σόουμπιζ, όπως ηθοποιοί, καλλιτέχνες, άνθρωποι της μόδας, αλλά και άνθρωποι από άλλους χώρους. Το σημαντικό είναι ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια με τον Φέρνις να εξηγεί ότι «θα μάς βοηθήσουν να συνεχίσουμε τα προγράμματα πρόληψης και φροντίδας για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο».

Η ποπ σταρ Rina Sawayama τραγούδησε κατά την διάρκεια της λαμπερής βραδιάς, ενώ βρέθηκε και με τον ίδιο τον Έλτον Τζον επί σκηνής για ένα ντουέτο στο «Chosen Family».

Παρόλο που το πάρτι έχει ως στόχο να γιορτάσει τη μεγαλύτερη βραδιά του Χόλιγουντ, η τρέχουσα πολιτική ήταν κάτι που δεν μπορούσε να μη σχολιαστεί από τους καλεσμένους, οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τη νομοθεσία κατά των LGBTQ δικαιωμάτων που ψηφίζεται αυτή τη στιγμή σε πολλές πολιτείες.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής απονομής, πραγματοποιήθηκε μια ζωντανή δημοπρασία με πολλά μοναδικά αντικείμενα για προσφορά.

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b