MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η πιο περίεργη αγγελία στο LinkedIn: Το Ηνωμένο Βασίλειο ψάχνει νέο κυβερνήτη του Γιβραλτάρ

Ο μισθός ανέρχεται στα 106.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο υπάρχει μια βασική προϋπόθεση για τη θέση.

Monopoli Team

Τα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται πως λειτουργούν εξαιρετικά στην ανεύρεση εργασίας κι έτσι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι, αλλά και εργοδότες τα χρησιμοποιούν. Ανάμεσά τους και το Παλάτι του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίo πρόσφατα ανέβασε μια ιδιαίτερη αγγελία στο LinkedIn.

Πιο συγκεκριμένα, αναζητά ένα ικανό άτομο προκειμένου να στελεχώσει τη θέση του νέου Κυβερνήτη του Γιβραλτάρ, την οποία μέχρι σήμερα κατέχει ο αντιναύαρχος Sir Ντέιβιντ Στιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Ποιος σκότωσε τον πατέρα μου» στο ΠΛΥΦΑ12.09.2018

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν συνεντεύξεις με τους ανθρώπους του Γραφείου Εξωτερικών, Κοινοπολιτειακών Υποθέσεων και Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλέιου, οι οποίοι θα αναλάβουν να επιλέξουν και το άτομο που θα πάρει τελικά τη θέση.

«Ένας αποτελεσματικός Κυβερνήτης θα ηγείται και θα είναι σε θέση να δείξει γνήσιο ενδιαφέρον για τον λαό, την οικονομία και την κοινωνία του Γιβραλτάρ», αναφέρει η αγγελία στην περιγραφή της θέσης. Επιπλέον, θα έχει δικαιοδοσία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα και την εσωτερική ασφάλεια της συγκεκριμένης περιοχής.

Αν και η αναζήτηση του νέου κυβερνήτη έχει ήδη ξεκινήσει, απομένει περίπου ένας χρόνος μέχρι να αναλάβει επίσημα το νέο του ρόλο. Η ημερομηνία που αναφέρεται στην προσφορά είναι ο Μάιος 2024. Παράλληλα, στα τέσσερα χρόνια που αναμένεται να εκτελέσει τα καθήκοντα του Κυβερνήτη, θα εισπράττει 95.000 λίρες ετησίως, δηλαδή 106.977,45 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMichelle Yeoh: Viral το βίντεο με την αντίδραση της 84χρονης μητέρας της για το Όσκαρ12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b