MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τhe Holme: Το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο βρίσκεται στο Regent’s Park στο Λονδίνο και έχει τιμή 280 εκατ. ευρώ

Η έπαυλη The Holm, αξίας 280 εκατ. ευρώ, στο Λονδίνο, είναι πλέον το πιο ακριβό ακίνητο προς πώληση στον κόσμο. Το ιστορικό αρχοντικό χτίστηκε το 1818 σε μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων και περιλαμβάνει 40 υπνοδωμάτια και 8.840 τετραγωνικά μέτρα χώρους διαβίωσης.

Monopoli Team

Ένα τεράστιο αρχοντικό 205 ετών στο Regent’s Park του Λονδίνου έχει πάρει τον τίτλο του πιο ακριβού ακινήτου, όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, η έπαυλη δίπλα στη λίμνη που ονομάστηκε The Holme έβαλε πωλητήριο με τιμή 250 εκατ. λίρες (282 εκατ. ευρώ περίπου).

Για την ιστορία, το σπίτι με την υψηλότερη τιμή -μέχρι τώρα- στη Βρετανία ήταν ένα ακίνητο στο Knightsbridge, γνωστό ως 2-8a Rutland Gate, με τιμή 207 εκατ. ευρώ και είχε βγει προς πώληση τον Οκτώβριο του 2022.

Και φυσικά, το ρετιρέ στην κορυφή του Central Perk Tower στη Νέα Υόρκη κατείχε την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο ακριβά ακίνητα στον πλανήτη. Η τιμή του; 250 εκατ. δολάρια (235 εκατ. ευρώ περίπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουίλεμ Νταφόε: Είμαι ευχαριστημένος όταν ξέρω το γιατί κάνω μια ταινία12.09.2018

Η διώροφη βίλα χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Χτίστηκε από τον Άγγλο αρχιτέκτονα James Burton και σχεδιάστηκε από τον γιο του, Decimus Burton, το 1818.

Η τεράστια έκταση που την περιβάλλει υπολογίζεται σε τέσσερα στρέμματα ενώ η κατοικία περιλαμβάνει 40 υπνοδωμάτια στα 8.840 τετραγωνικά μέτρα του χώρου διαβίωσης.

Περιλαμβάνει επίσης οκτώ γκαράζ, ένα γήπεδο τένις, μια βιβλιοθήκη, μια σάουνα και μια μεγάλη τραπεζαρία.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «H άνοδος του Αρτούρο Ούι» στο θέατρο Ark12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b