MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Paris Fashion Week: Ό,τι εντυπωσίασε – Από το πολυαναμενόμενο show του Balenciaga, μέχρι τον φόρο τιμής στη Vivienne Westwood

Η κομψότητα έχει τον πρώτο λόγο στο Paris Fashion Week και είναι εμφανέστατο.

splashnews.com
Monopoli Team

Ήταν πρώτη συλλογή του οίκου Balenciaga μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε από την Gift Shop και από την Spring 2023 καμπάνια. Η συλλογή fw 2023 του Demna για τον Balenciaga ήταν μια μορφή crisis management, με ρούχα που αντικατοπτρίζουν την αισθητική του σχεδιαστή -όπως τη θυμόμαστε και από τη Vetements. Το show παρουσιάστηκε στο Carrousel du Louvre, μέσα σε ένα απλό και εντελώς λευκό σκηνικό με μουσική από μια κιθάρα και ένα πιάνο. Ναι, τόσο απλά και τόσο ταπεινά, που θα έλεγε κανείς ότι αυτό δεν είναι show του Balenciaga επί εποχής Demna.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο ημέρες στη Στέγη με τις νέες γυναίκες χορογράφους12.09.2018

Είδαμε σακάκια και παλτό κατασκευασμένα από ανάποδα παντελόνια κοστουμιού -εξαιρετική υλοποίηση ομολογώ- είδαμε μοντέλα να φαίνεται ότι έχουν 4 πόδια,είδαμε ντραπέ μονόχρωμα φορέματα με τεράστιες τσάντες και φυσικά είδαμε φορέματα με τεράστιους ώμους. Δύο απουσίες όμως έκαναν αίσθηση: η απουσία των logos, που μας είχε συνηθίσει ο οίκος και η απουσία των celebrities, που παλαιότερα δεν χωρούσαν στις θέσεις.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ σικάτο και σύγχρονο show, αλλά γίνεται ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο να ξεχαστεί τόσο σύντομα λόγω μιας καλής συλλογής; Ούτε το σκάνδαλο των Dolce & Gabbana δεν ξεχάστηκε τόσο σύντομα και ούτε φυσικά του Alexander Wang.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRolex: Γιορτάζει 20 χρόνια προσφοράς στον Πολιτισμό με ένα φεστιβάλ στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b