MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
12
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Πέμπτη 2 Μαρτίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από ομιλίες μέχρι παρουσιάσεις βιβλίων, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Monopoli Team

Constellations: Η παράσταση του Nick Payne στο Θέατρο 104

Για μία τελευταία παράσταση, το Θέατρο 104 θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 2 Μαρτίου την παράσταση “Αστερισμοί” (Constellations) του Nick Payne, στην οποία θα ζώσει ζωή ο διεθνής θίασος Freεk, με έξι ηθοποιούς να ενσωματώνουν τους δύο ρόλους, και να εξερευνούν άπειρες δυνατότητες γύρω από τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών. Υπόθεση: Μία ζωή: πολλές πιθανές ζωές: μία ζωή. Δύο άνθρωποι γνωρίζονται σε ένα BBQ και από το πρώτη επαφή, τα μάτια τους πετούν σπίθες. Είναι χημεία; Είναι φυσική; Είναι μοίρα; Είναι τ’ αστέρια; “Οι Αστερισμοί” ακολουθούν την πορεία δύο ανθρώπων που γνωρίζονται σε παράλληλα σύμπαντα. Οι επιλογές τους και τα λόγια τους θα είναι καθοριστικά για το μέλλον της σχέσης αλλά και της ζωής τους. Είναι ένα έργο που μιλάει για την φυσική κοσμολογία, την αγάπη, το έρωτα αλλά ταυτόχρονα θέτει και το ερώτημα κατά πόσο μπορείς να καθορίσεις την μοίρα σου.
2/3, 19:00
Θέατρο 104 – Ευμολπίδων 41, Αθήνα

Ίριδα Visions: “Τραγωδία και Δημοκρατία σήμερα” με την Ιωάννα Ρεμεδιάκη στην Πανεπιστημιακή Λέσχη του Ε.Κ.Π.Α

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στα πλαίσια του φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α., που συνδιοργανώνουν ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός, ο Θεατρικός και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.), θα πραγματοποιηθεί στο υπόγειο της Πανεπιστημιακής Λέσχης ένα ανοιχτό μάθημα-συζήτηση για την σχέση τραγωδίας και δημοκρατίας με την Ιωάννα Ρεμεδιάκη. Η συζήτηση θα αφορά τη σχέση τραγωδίας και δημοκρατίας: τη συλλογική φωνή της τραγωδίας, που δημιουργείται από/απευθύνεται στην πόλη, το άνοιγμά της στην ετερότητα και στον Άλλο, την αμφισβήτηση και την αμφισημία, και πώς όλα αυτά συχνά σήμερα παραβλέπονται στις παραστάσεις, καθώς έχουμε ανάγκη από υπερήρωες που η τραγωδία ουδέποτε παρουσίαζε.
2/3, 16:00
Υπόγειο της Πανεπιστημιακής Λέσχης – Ιπποκράτους 15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpectrum: O βιρτουόζος των κρουστών Δημήτρης Δεσύλλας συναντά τον κορυφαίο σολίστ του πιάνου Βασίλη Βαρβαρέσο στο Μέγαρο12.09.2018

Η “Σχολή Γονέων” στο Ίλιον

Ο κύκλος της Σχολής Γονέων του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου Ιλίου στο πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένες υπηρεσίες και δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης των διακρίσεων, βελτίωσης της ποιότητας ζωής και κοινωνικής ένταξης των ειδικών και ευάλωτων ομάδων στο Δήμο Ιλίου» του υποέργου «Υπηρεσίες πολλαπλής στήριξης της οικογένειας και των ανηλίκων τέκνων», συνεχίζεται για μία προτελευταία συνάντηση την Πέμπτη 2 Μαρτίου.
Δηλώσεις συμμετοχής στο email [email protected]
2/3, 17:30-19:30
Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Ιλίου – Ικάρου 28, Ίλιον

Τα παιδιά μας, οι καθρέφτες μας: Παρουσίαση του βιβλίου της  Τζίνας Θανοπούλου στα Public Συντάγματος

Οι εκδόσεις Μίνωας και τα Public Συντάγματος παρουσιάζουν το βιβλίο “Τα παιδιά μας, οι καθρέφτες μας” της Τζίνας Θανοπούλου, το οποίο αναλύει τις αξίες της Συναισθηματικής Νοημοσύνης που πρέπει να υιοθετήσουν οι γονείς για να εμπνεύσουν τα παιδιά τους, σε μια εποχή πολλαπλών προκλήσεων, ώστε να φέρουν ισορροπία, εξέλιξη και ευτυχία στη ζωή τους.
2/3, 20:30
Public Cafe Συντάγματος  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJazz στο Μουσείο: Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης και Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Γουλανδρή12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b