MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ροζέ σαμπάνια του Μπραντ Πιτ θα είναι το επίσημο ποτό των φετινών Όσκαρ

Και το Όσκαρ για την καλύτερη σαμπάνια πηγαίνει στον Μπραντ Πιτ. Η Fleur de Miraval, η ροζ σαμπάνια που παράγει ο διάσημος ηθοποιός, θα γεμίσει φέτος τα ποτήρια των καλεσμένων στην τελετή απονομής των βραβείων στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.

Monopoli Team

Η Fleur de Miraval του Μπραντ Πιτ θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά η επίσημη εορταστική σαμπάνια που θα σερβιριστεί στα 95α Όσκαρ, την Κυριακή 12 Μαρτίου. Η ροζ σαμπάνια πήρε τη σκυτάλη από την Piper-Heidsieck που «ξεδίψασε» τους παρευρισκόμενους πέρυσι και ήταν ο πρώτος αφρώδης οίνος από διάσημο παραγωγό που κάλυψε τις ανάγκες της εκδήλωσης των βραβείων.

Ο Fleur de Miraval είναι ο πρώτος και μοναδικός οίκος σαμπάνιας αποκλειστικά αφιερωμένος στην Rosé Champagne. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Μπραντ Πιτ αγόρασε το Château Miraval με την Αντζελίνα Τζολί το 2008, ωστόσο η ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της στο οινοποιείο Province αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα OSCARS® 2023 στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS12.09.2018

Έκτοτε, ο Πιτ συνεργάζεται με την οικογένεια Perrin του Château de Beaucastel. Για τη δημιουργία της εν λόγω σαμπάνιας, προστέθηκε στην ομάδα και η οικογένεια Péters -παραγωγοί σαμπάνιας για έξι γενιές- προσφέροντας την πλούσια εμπειρία τους στην οινοποίηση.

Η ομάδα με τα τρία «Π» –Pitt, Perrins και Péters– πραγματοποίησαν πέντε χρόνια μυστικής έρευνας πριν κυκλοφορήσουν το εναρκτήριο vintage κρασί το 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Ίρις 2023: Όλες οι υποψήφιες ταινίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b