MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

S.S. Daley FALL 2023: Ο Sir Ian McKellen χαμένος σε ναυάγιο, στο πιο ατμοσφαιρικό show

Ο αγαπημένος μας μάγος Gandalf, ο κατά κόσμο Sir Ian McKellen, άνοιξε το show FALL 2023 του Steven Stokey Daley ή S.S. Daley σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό υπόγειο στο Soho.

Monopoli Team

Ο διάσημος ηθοποιός φόρεσε ένα μεταξωτό sailor καπέλο, ένα peacoat σε navy blue με ζωγραφισμένη μια ανδρική μορφή πάνω και φυσικά το κλασικό μαντίλι στον λαιμό. Με την χαρακτηριστική φωνή του απήγγειλε ένα ποίημα του Alfred Tennyson και η αίσθηση που δημιούργησε στο κοινό ήταν μοναδική.

Ο σχεδιαστής έχει δουλέψει με το National Youth Theatre στα shows του, ώστε να παρέχει στο κοινό μια διαφορετική εμπειρία και να θολώσει τα όρια μεταξύ πασαρέλας και θεάτρου. Ο Stokey Daley είχε δηλώσει ότι φέτος ήθελε να μην συμπεριλάβει στο show ηθοποιούς, μέχρι τη στιγμή που ο Sir Ian McKellen τον προσέγγισε με την ιδέα να ανοίξει το show του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSinéad O’Dwyer FW 2023: Στη μόδα, το μέγεθος δε μετράει12.09.2018

Ο «χαμός» με τον Steven Stokey Daley ξεκίνησε το 2020 όταν έστειλε στον Harry Lambert ένα πορτφόλιο με την συλλογή που είχε σχεδιάσει στο τελευταίο έτος της σχολής και στη συνέχεια ο πελάτης του φόρεσε ένα look του σε ένα video clip. Βέβαια αυτός ο πελάτης ήταν ο Harry Styles και το video clip το «Golden», οπότε λογικό να έρθει να ξεκινήσει απότομα η φήμη του, με αποκορύφωμα το βραβείο LVMH Prize και το Emerging Designer από το BFA.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b