MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Vamvakou Revival: Αποκριάτικες δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στη Βαμβακού Λακωνίας

Η Vamvakou Revival υποδέχεται μικρούς και μεγάλους το τριήμερο των Αποκρεών και της Καθαράς Δευτέρας, με ένα ξέφρενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων γεμάτο σερπαντίνες και κομφετί, μεταμφιέσεις, μπαλόνια και χαρά.

Vamvakou Revival: Αποκριάτικες δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στη Βαμβακού Λακωνίας
Monopoli Team

Το τριήμερο των Αποκρεών και της Καθαράς Δευτέρας, η Vamvakou Revival σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων γεμάτο σερπαντίνες και κομφετί, μεταμφιέσεις, μπαλόνια και χαρά, που υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Vamvakou Revival: Αποκριάτικες δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια στη Βαμβακού Λακωνίας

Το πρόγραμμα του διημέρου με μια ματιά

Ζήστε τις «Απόκριες στο Δάσος» (25/02) φορώντας ό,τι πιο τρελό έχετε, κάτι που σας κάνει να νιώθετε ελεύθεροι. Στο δάσος του Πάρνωνα θα δημιουργήσετε παρέα τη στολή της αγάπης με στοιχεία που μας δίνει απλόχερα η φύση. Στη Βαμβακού, θα παίξετε και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας σε ένα «Σχολείο… μεταμφιεσμένων» (26/02) αλλά και θα παρακολουθήσετε μαζί τη μοναδική θεατρική παράσταση «Ο ραφτάκος των λέξεων!» (26/02) από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, ανακαλύπτοντας τη δύναμη των λέξεων, την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος. Στο εστιατόριο-καφέ Βουρέικο, θα κάνετε μια «Βόλτα στο φεγγάρι» (25/02) ταξιδεύοντας μελωδικά με το Μουσικό Σχήμα Γραμμές.

«Ο ραφτάκος των λέξεων!»

Τα Κούλουμα (27/02), φέτος, αποκτούν αέρα Βαμβακούς και γίνονται Βαμβα-κού-λουμα! Θα φτιάξετε και θα πετάξετε χαρταετούς από πολύχρωμα χαρτόνια. Ποιος θα φτάσει πιο ψηλά; Αμόλα καλούμπα, να δούμε… Τα lego γίνονται σκηνικό ενός παραμυθιού, τα παιχνίδια μεταμορφώνονται σε μουσικά όργανα, τα υλικά που μας δίνει η φύση γίνονται κατασκευές, τα βιβλία δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και το messy play παίζει τον πρώτο ρόλο σε ένα σχολείο αλλιώτικο από τα άλλα! Μουτζουρωθείτε, βαφτείτε, χορέψτε και γευτείτε σαρακοστιανά εδέσματα μαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚΠΙΣΝ: Αποκριά και Καθαρά Δευτέρα με δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια12.09.2018

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έτσι κι αυτό, η Vamvakou Revival υποδέχεται τους επισκέπτες στο Σχολείο της Βαμβακούς, από τις 11.00 έως τις 17.00, με εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και gaming, παιχνίδια και κινηματογραφικές προβολές για παιδιά με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και διδακτικές θεματικές ενότητες. Παράλληλα, μέσα από τη συνεργασία της Vamvakou Revival και του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, τα παιδιά μπαίνουν σε έναν «Θαυμαστό Κόσμο» (4-6 ετών), μέσα από τη «Φαντασία στην Καθημερινότητα» (7-9 ετών), και κάπως έτσι, «Μεγαλώνοντας» (10-12 ετών), ονειρεύονται ένα «Καλύτερο Μέλλον» (13-15 ετών).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου στον σύνδεσμο www.vamvakourevival.org/events

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b