MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο στο σπίτι παρέα με μια καλή ταινία στην τηλεόραση ή και τις online πλατφόρμες. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε!

Τηλεόραση

“Όταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι” του Rob Reiner: ANT1 στις 00:30, Σάββατο 11/02

Ο Harry και η Sally έχουν διάφορες τυχαίες συναντήσεις ανά τα χρόνια ώσπου κάποια στιγμή γίνονται καλοί φίλοι. Στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ο ένας στον άλλον και στους εαυτούς τους ότι ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι μόνο φίλοι, βρίσκουν διάφορους ερωτικούς συντρόφους που όμως, δεν τους ταιριάζουν όσο ταιριάζει ο ένας στον άλλον. Μια από τις κορυφαίες επιλογές λίγο πριν τα 90s για ρομαντική κομεντί που έχει αφήσει εποχή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Meg Ryan και ο Billy Crystal.

“Amélie” του Jean-Pierre Jeunet: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21:00, Σάββατο 11/02

Η Amélie είναι μια αθώα και ονειροπόλα σερβιτόρα στο Παρίσι. Όταν αποφασίσει να βοηθήσει τους γύρω της να βρουν την ευτυχία, χωρίς να το καταλάβει θα ανακαλύψει και η ίδια την αληθινή αγάπη. Η Audrey Tautou κλέβει την παράσταση σε αυτόν τον ρόλο ενώ όλη η ταινία από τη μουσική μέχρι τη σκηνογραφία, τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση φωτογραφίας δείχνει όντως έναν κόσμο ρετρό, βγαλμένο από όνειρο με παριζιάνικο αέρα. Ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Mathieu Kassovitz!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney: Στα σκαριά νέα σίκουελ για το «Toy Story» και το «Ψυχρά κι Ανάποδα»12.09.2018

“Ο Ροζ Πάνθηρας 2” του Harald Zwart: STAR στις 11:10, Κυριακή 12/02

Ο επιθεωρητής Jacques Clouseau ξαναχτυπά και αυτή τη φορά πρέπει να συνεργαστεί με διάφορους ντετέκτιβ από όλο τον κόσμο για να βρουν αυτούς που ληστεύουν σημαντικά ιστορικά αντικείμενα μεγάλης αξίας, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου διαμαντιού Ροζ Πάνθηρας. Η πρώτη ταινία θα μπορούσε στην σύγκριση να υπερτερεί αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτή εδώ χάνει σε αξία. Ταινία για όλη την οικογένεια με άφθονο γέλιο και πρωταγωνιστές τον Steve Martin και τον Jean Reno.

“Γυμνοί στον Ήλιο” του Rene Clement: ΕΡΤ3 στις 21:30, Κυριακή 12/02

Ο Tom Ripley, ένας επιδέξιος απατεώνας, δέχεται την προσφορά ενός πλούσιου άντρα που του ζητάει να πάει ως την Ιταλία και να πείσει τον γιο του να επιστρέψει. Ωστόσο, ο Tom αποφασίζει να πάρει την ταυτότητα του νεαρού και να παριστάνει πως είναι εκείνος. Πρόκειται για μια πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Patricia Highsmith με τίτλο The Talented Mr. Ripley”το 1999 ξαναγυρίστηκε με πρωταγωνιστή τον Matt Damon. Εδώ τον ρόλο του Ripley ανέλαβε ο Alain Delon στην πρώτη σημαντική ταινία της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLa La Land: Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία γίνεται μιούζικαλ στο Broadway12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Baby Driver” του Edgar Wright: Netflix

Ένας οδηγός που βοηθά εγκληματίες να φεύγουν οδικώς από τον τόπο του εγκλήματος έγκαιρα, αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια ληστεία που είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα αποτύχει. Μια από τις δυνατές πιο πρόσφατες ταινίες του Edgar Wright είναι πια διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix.

“The Guilty” του Gustav Möller: ERTFLIX έως 15/05

Ο Asger Holm, ένας αστυνομικός, βρίσκεται στην εξυπηρέτηση του αριθμού της Άμεσης Δράσης όταν λαμβάνει ένα παράξενο τηλεφώνημα από μια γυναίκα που όπως όλα δείχνουν έχει πέσει θύμα απαγωγής. Κι έτσι θα ξεκινήσει ο αγώνας του να την σώσει ενώ ταυτόχρονα βγαίνουν στην επιφάνεια τα δικά του προβλήματα. Η ταινία από τη Δανία, το ντεμπούτο του σκηνοθέτη, είχε τεράστια επιτυχία και γρήγορα έγινε και το Αμερικανικό remake με τον Jake Gyllenhaal στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το οποίο αγόρασε το Netflix.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b