MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Disney: Στα σκαριά νέα σίκουελ για το «Toy Story» και το «Ψυχρά κι Ανάποδα»

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της Disney, Bob Iger, δύο πολυαγαπημένα franchise κινουμένων σχεδίων, το «Toy Story» και το «Ψυχρά κι Ανάποδα» σχεδιάζεται να επιστρέψουν με νέα σίκουελ.

Disney: Στα σκαριά νέα σίκουελ για το «Toy Story» και το «Ψυχρά κι Ανάποδα»
Monopoli Team

Μαζί με τις δυσάρεστες ειδήσεις για μαζικές απολύσεις και απώλειες εσόδων, ο CEO της Disney, Bob Iger, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου του 2022, την Τετάρτη που μάς πέρασε, είχε και κάποια σημαντικά νέα για το κινηματογραφόφιλο κοινό. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι βρίσκονται στα σκαριά καινούρια σίκουελ για δύο τεράστια franchise κινουμένων σχεδίων, το «Toy Story» και το «Ψυχρά κι Ανάποδα».

«Ψυχρά κι Ανάποδα»

Το franchise του «Toy Story» περιλαμβάνει ήδη τέσσερα κεφάλαια και ένα spin-off, το «Lightyear» (2022). Αν και το τελευταίο δεν είχε σημαντικά έσοδα στο box office, ωστόσο, το «Toy Story 3» και το «Toy Story 4» μαζί ξεπέρασαν το 1 δις σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Στο μεταξύ, η πρώτη ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα», η οποία κυκλοφόρησε το 2013, γνώρισε τεράστια επιτυχία, ενώ το σίκουελ «Ψυχρά κι Ανάποδα 2» εισέπραξε περισσότερα από 1.4 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office το 2019. Πέρα από τις ταινίες το συγκεκριμένο franchise περιλαμβάνει το «Disney on Ice» show, ένα μιούζικαλ στο Broadway, πολυάριθμα μικρού μήκους φιλμ. tv specials και βιβλία.

Το «Avatar: The Way of the Water» γράφει ιστορία

Στις 5 Φεβρουαρίου ένα ακόμη σημαντικό franchise της Disney, το «Avatar», και συγκεκριμένα η δεύτερη ταινία της σειράς «Avatar: The Way of the Water», ξεπέρασε τον «Τιτανικό» σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο διεθνές box office στην ιστορία. Ο δημιουργός της ταινίας, Τζέιμς Κάμερον, σχεδιάζει τρεις ακόμη ταινίες «Avatar» τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLa La Land: Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία γίνεται μιούζικαλ στο Broadway12.09.2018

Τέλος, ανακοινώθηκε και σίκουελ της κωμωδίας κινουμένων σχεδίων «Zootopia».

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b