MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

La La Land: Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία γίνεται μιούζικαλ στο Broadway

Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του Damien Chazelle πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Broadway – κάτι που πρόσφατα ανακοίνωσαν ο παραγωγός Marc Platt και η Lionsgate.

Monopoli Team

Η ταινία που απέσπασε αρκετές υποψηφιότητες Όσκαρ από την Ακαδημία του Κινηματογράφου – κερδίζοντας τελικά μεταξύ έξι συνολικά βραβείων το Όσκαρ Σκηνοθεσίας και Μουσικής – χάρισε στην Emma Stone το πρώτο της Όσκαρ και γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Broadway.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξαναβρίσκομαι με τη Lionsgate και την απίστευτη ομάδα πίσω από το ‘La La Land’ για να προσαρμόσω την ταινία για τη σκηνή του Broadway, το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο στην εξέλιξή της», δήλωσε ο παραγωγός Marc Platt. «Συγκεντρώσαμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης για να δημιουργήσουμε ένα μιούζικαλ που θα ενθουσιάσει τα εκατομμύρια των σημερινών θαυμαστών του ‘La La Land’ και θα το συστήσει την ίδια στιγμή σε ένα εντελώς νέο κοινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Emma Stone χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο στα γυρίσματα του “AND” του Γιώργου Λάνθιμου12.09.2018

Το μιούζικαλ θα βασίζεται στην ταινία του 2016 που σκηνοθέτησε ο Damien Chazelle και πρωταγωνίστησαν οι Emma Stone και Ryan Gosling. Η θυελλώδης σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών θα μεταφερθεί επί σκηνής, με τον Justin Hurwitz που είχε αναλάβει την βραβευμένη και εξαιρετική μουσική στην ταινία και τους Benj Pasek και Justin Paul που βρίσκονταν πίσω από τους στίχους, να συμμετέχουν στην προσαρμογή του έργου.

Τη σκηνοθεσία πρόκειται να αναλάβει ο Bartlett Sher –  που είχε συμμετάσχει και στη μεταφορά του βιβλίου «To Kill a Mockingbird» στη σκηνή – ο οποίος θα βασιστεί στο κείμενο των συγγραφέων Ayad Akhtar και Matthew Decker. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό αν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Damien Chazelle, σκοπεύει να αναμειχθεί με την παραγωγή, καθώς αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με τη νέα του ταινία Babylon που απέσπασε ανάμικτες κριτικές και σχόλια.

Με πληροφορίες από Cnn.com.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b