MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μεγάλες Προσδοκίες: Αγνώριστη η Ολίβια Κόλμαν στο πρώτο teaser trailer της νέας σειράς του BBC

Το πρώτο teaser trailer της επερχόμενης μίνι σειράς των δικτύων FX και BBC, «Μεγάλες Προσδοκίες» κυκλοφόρησε και η βραβευμένη με Όσκαρ, Ολίβια Κόλμαν, στον ρόλο της Miss Havisham είναι πραγματικά αγνώριστη.

Monopoli Team

Μία πρώτη γεύση μάς χάρισε το BBC από τη νέα σειρά που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη άνοιξη. Ο λόγος για τις “Μεγάλες Προσδοκίες” που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς, με τη διάσημη ιστορία να παρουσιάζεται σε 6 επεισόδια σε σενάριο και παραγωγή του δημιουργού της σειράς «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Ολίβια Κόλμαν, η οποία υποδύεται την εμβληματική Miss Havisham, τη γυναίκα που εγκατέλειψαν λίγο πριν τον γάμο της. Στο πρώτο teaser trailer η μεταμόρφωση της ηθοποιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Λευκά μαλλιά, κίτρινα δόντια, μερικά λουλούδια στα μαλλιά και ένα λεκιασμένο νυφικό συνθέτουν την τέλεια εικόνα της εκκεντρικής και εξαθλιωμένης Havisham και μάς κάνουν πραγματικά να ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της σειράς και ακόμη περισσότερο για την ερμηνεία της Κόλμαν.

Η Miss Havisham ζει απομονωμένη μαζί με την υιοθετημένη κόρη της, Estella (την οποία υποδύεται η Shalom Brune-Franklin) μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο Pip (Fionn Whitehead), ένα ορφανό παιδί που καλείται να ζήσει μαζί τους γνωρίζοντας και τις σκοτεινές πλευρές των ανθρώπων. Στο teaser παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τη στιγμή που η Havisham «καλωσορίζει» τον Pip για πρώτη φορά στο Satis House.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλίβια Κόλμαν: Η ζωή και το έργο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού μέσα από 15 συναρπαστικά facts12.09.2018

Η μίνι σειρά θα προβληθεί στο BBC One την άνοιξη, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι: Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Laurie Ogden, Matt Berry, Trystan Gravelle και Rudi Dharmalingam.

Δείτε το trailer:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b