MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα Νούμερα στην ΕΡΤ: Ο Μίλτος Πασχαλίδης guest στο νέο επεισόδιο

Ζωντανή μουσική, χορό, σάτιρα, stand up comedy και έναν ξεχωριστό καλεσμένο σε ρόλο-έκπληξη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, θα απολαύσετε στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

Monopoli Team

Επεισόδιο 18ο: «Κακές συνήθειες»

Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν καλούν τον Μίλτο Πασχαλίδη στη «Μάντρα» για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Κρήτη. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται πως όλοι οι ήρωές μας έχουν κρητική ρίζα. Αυτό όμως εκτός από τη δυνατότητα που τους δίνει να τιμήσουν το νησί και τη μουσική του, τους μπλέκει και σε άλλες -πιο άγριες- παραδόσεις: ο Μίλτος είναι υποψήφιο θύμα μιας παλιάς βεντέτας. Θα τον σώσει άραγε ο… ειδικός σασμολόγος Θανάσης;
Και ποιος θα σώσει επίσης τον Φοίβο από έναν μυστηριώδη hater του διαδικτύου (Γιάννης Δρακόπουλος), που είναι έτοιμος να τον διαπομπεύσει δημόσια και να του κάνει cancel αφού έχει βρει μια απαγορευμένη εφηβική κασέτα του; Σε όλα θα δώσει, φυσικά, την απάντηση η μουσική – και εν προκειμένω οι μαντινάδες, τα ριζίτικα και ο πεντοζάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Νούμερα στην ΕΡΤ: Η Μαρίνα Σάττι και η Κατερίνα Κούκα guests στο νέο επεισόδιο12.09.2018

Δείτε το τρέιλερ εδώ. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.
Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b