MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Shopping Alert: Οι 6 πιο stylish ζακέτες για επιτυχημένο layering

Ποιες είναι οι πιο stylish ζακέτες που κυκλοφορούν στην αγορά για να πετύχετε το layering, το σωστό, το κλασικό;

Monopoli Team

Το έβαλε το κρυάκι του τελικά και το στυλ «κρεμμύδι» έχει πλέον την τιμητική του. Ναι μη γελάτε, το «κρεμμύδι» είναι το γνωστό μας layering. Layering και κομψότητα μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα σύνολο. Το να φοράμε το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, με στυλ και χάρη δεν είναι δύσκολο, απλά χρειάζεται να έχουμε τα κατάλληλα κομμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 7 ολόφρεσκα outfits που θα ανανεώσουν το στιλ σου το 202312.09.2018

Το κλασικό layering για να είναι επιτυχημένο πρέπει να απαρτίζεται από ένα λεπτό ζιβάγκο, μια πλεκτή ζακέτα, ένα oversized blazer και ένα παλτό σε ίσια γραμμή. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε οχυρωμένοι απένταντι στο κρύο όταν είμαστε έξω με το παλτό, είμαστε σικάτοι και αρκετά ζεστοί με το oversized blazer, δίνουμε τον τόνο του look με την ζακέτα και έχουμε σαν βάση το λεπτό ζιβάγκο. Και το καλό είναι ότι αν ζεσταθούμε, όλο αυτό μπορεί να σπάσει σε κομμάτια που φοριούνται εξαιρετικά και μόνα τους, π.χ. φοριέται και χωρίς το παλτό ή χωρίς το blazer ή χωρίς τη ζακέτα. Κάτι σαν μπάμπουσκα δηλαδή.

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, τις πιο στυλάτες ζακέτες για να κάνετε ένα επιτυχημένο κλασικό layering και να είστε ζεστή και stylish τον χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 outfits για να είσαι άνετη και στιλάτη στο ταξίδι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b