MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι 10 φθηνότερες πόλεις για αποδράσεις στην Ευρώπη – Ανάμεσά τους και η Αθήνα

Η Αθήνα είναι μία από τις φθηνότερες πόλεις για αποδράσεις στην Ευρώπη το 2023, σύμφωνα με την έρευνα του Conde Nast Traveller. Δείτε ποιες άλλες πόλεις βρίσκονται στο top 10 των πιο οικονομικών προορισμών.

Photo by Markus Winkler on Unsplash
Photo by Markus Winkler on Unsplash
Monopoli Team

Δέκα από τις πιο οικονομικές πόλεις για ταξίδια στην Ευρώπη παρουσίασε πρόσφατα το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Conde Nast Traveller, συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα μεταξύ των προτάσεών του. Μάλιστα, η ελληνική πρωτεύουσα φιγουράρει πρώτη στη λίστα. Αν αναζητάτε τον επόμενο low budget προορισμό σας, τότε αξίζει να δείτε αυτή τη λίστα. Όπως αναφέρει το CNT, μερικές από τις φθηνότερες ευρωπαϊκές πόλεις μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστικές με τη Βενετία ή το Λονδίνο.

Conde Nast Traveller: Η Αθήνα στους φθηνότερους προορισμούς για το 2023

Το Conde Nast Traveller ανέλυσε τα πιο πρόσφατα δεδομένα ερευνών σχετικά με τα φθηνότερα city break στην Ευρώπη και κατέληξε στις 10 καλύτερες επιλογές για τη νέα χρονιά.

Για την Αθήνα, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, το CNT αναφέρει ότι, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Post Office City Costs Barometer, είναι ο φθηνότερος προορισμός για ένα city break στην Ευρώπη, με τις τιμές έχουν μειωθεί κατά 15% από το 2021. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, πολλά μικρά, οικογενειακά και μπουτίκ ξενοδοχεία στην Αθήνα προσφέρουν value for money διαμονή, με το κόστος δύο διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, για δύο άτομα, να ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαζί ξανά: Όταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, με την μπάντα του, μάς χάρισε μια αξέχαστη live εμπειρία12.09.2018

Οι 10 φθηνότερες πόλεις για ταξίδια στην Ευρώπη το 2023

Ακολουθεί η λίστα με τις 10 πιο οικονομικές ευρωπαϊκές πόλεις για διακοπές το 2023, σύμφωνα με το Conde Nast Traveller. Δείτε τις προτάσεις και ετοιμάστε βαλίτσα!

1.Αθήνα, Ελλάδα
Photo by Josh Stewart on Unsplash

Photo by Josh Stewart on Unsplash

2.Λισαβόνα, Πορτογαλία
Photo by Aayush Gupta on Unsplash

Photo by Aayush Gupta on Unsplash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Οικόπεδα με θέα» στο Θέατρο΄Ανεσις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b