MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: 15 προτάσεις με τις διαδικτυακές εκδηλώσεις της εβδομάδας

Νέες online προβολές ταινιών, εκθέσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, όλα διαθέσιμα από την άνεση του σπιτιού μας, την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

Εκθέσεις-Διαλέξεις

1. Όλες του γάμου οι χαρές: Η ομιλία της Ρένας Λουτζάκη διαθέσιμη και για online παρακολούθηση

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία της Ρένας Λουτζάκη, Ανθρωπολόγου του χορού, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο “Όλες του γάμου οι χαρές“, με δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
Στην ομιλία θα αναλυθεί η τελετουργία του γάμου, που αποτελείται από χορευτικές πράξεις με συμβολικό χαρακτήρα, εκτελεσμένες σύμφωνα με ένα ορισμένο τυπικό ως προς το φύλο και την ηλικία των συμμετεχόντων και γιορτάζονται ποικιλόμορφα στις διάφορες κοινότητες στην Ελλάδα.
Πέμπτη 2/2, 19:00
Βρείτε τον σύνδεσμο παρακολούθησης για την πλατφόρμα του Zoom, εδώ

2. Οι προβολές του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας διαθέσιμες και online

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους Καλαμάτας ολοκληρώνει το ταξίδι του τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, το οποίο είχε 90 ταινίες, εργαστήρια, σεμινάρια και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και ηλεκτρονική παρουσία, καθώς το κοινό από όλη την Ελλάδα μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν και ψηφιακά τις ταινίες εδώ! Ξεκινώντας από το πειραματικό και φλερτάροντας με το video-art, οι ταινίες του προγράμματος καταλήγουν στο κλασικό αφηγηματικό, στο ερευνητικό και το εθνολογικό ντοκιμαντέρ. Τα θέματα για το περιβάλλον, την ισότητα, τη διάκριση των φύλων, την Ιστορία, την πολιτική, την κοινωνία και τις Τέχνες, συνταξιδεύουν με στόχο τη διεύρυνση της οπτικής των θεατών. Από τις 90 ταινίες που θα προβληθούν, οι 68 είναι πανελλήνιες πρεμιέρες, ενώ οι 40 αποτελούν δημιουργίες Ελλήνων και Κυπρίων δημιουργών. Ανάμεσα στις ταινίες, και 6 ντοκιμαντέρ μαθητών και επαγγελματιών σκηνοθετών, με θέμα την εισβολή της Κύπρου.
Πρόγραμμα Ταινιών Δευτέρας 30/1

3. Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός στα πλαίσια του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου του 2023, ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου του 2023, τελευταία Πέμπτη της καρναβαλικής περιόδου, επιστρέφει για 12η φορά το παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, που θα διεξαχθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού. Το 12ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού θα αποτελείται από 5 φάσεις παιχνιδιού και θα κορυφωθεί με τη φάση της εύρεσης του κρυμμένου θησαυρού.
Η πρώτη φάση θα δώσει 350 βαθμούς που θα κατανέμονται ως εξής: 9 ερωτήσεις των 30 βαθμών, ένα φέρτε των 40 βαθμών και ένα παιχνίδι των 40 βαθμών. Κάθε φάση, από τη δεύτερη έως και την πέμπτη, θα δίνει σύνολο στον παίχτη 400 βαθμούς και θα αποτελείται από 8 ερωτήσεις των 40 βαθμών, ένα φέρτε των 40 βαθμών και ένα παιχνίδι των 40 βαθμών. Η δυσκολία των ερωτήσεων του παιχνιδιού θα αυξάνεται με την εξέλιξη των φάσεων.
Κάθε φάση του παιχνιδιού, κατά την ολοκλήρωσή της, θα δίνει ένα στοιχείο στον παίχτη, ο οποίος θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει συνθέτοντάς τα όλα μαζί ώστε να ανακαλύψει μέχρι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου την απάντηση που θα του δώσει το εισιτήριο στο τελικό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.
*Τα παιχνίδια θα είναι είτε διαδραστικά με τη μορφή βίντεο από τους παίχτες είτε μέσω εφαρμογής παιχνιδιών στο ίντερνετ με κλίμακα βαθμολογίας. Όλο το παιχνίδι θα δομηθεί στην εξέλιξη μιας ιστορίας με χαρακτήρες τους θεματοθέτες του παιχνιδιού και ήρωες τους ίδιους τους παίχτες. Θα δημιουργηθεί η επαναφορά του chat-room που έχει λείψει τα τελευταία χρόνια από τους παίχτες, είτε με τον κλασικό τρόπο των παλαιότερων ετών, είτε με τη δημιουργία avatar και περιήγησή τους σε εικονικό δωμάτιο συνομιλίας. Θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μεταξύ τους ιδιωτικά αλλά και με όλους μαζί. Εκεί θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις για τις ερωτήσεις, το παιχνίδι καθώς και να πάρουν ενδεχόμενες βοήθειες από τους θεματοθέτες και οργανωτές του παιχνιδιού.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στον Διαδικτυακό Κρυμμένο Θησαυρό, εδώ

4. Η ηθική συνείδηση της Ευρώπης: Οι διαλέξεις του Τάκη Θεοδωρόπουλου διαθέσιμες και online

Μια σειρά από έξι συναντήσεις με τον Τάκη Θεωδορόπουλο συνεχίζεται κάθε Τρίτη στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη και δίνεται στο κοινό η δυνατότητα να τις παρακολουθήσει είτε ζωντανά, είτε μέσω livestreaming. Ο Στέφαν Τσβάιχ ορίζει με την έκφραση “Η ηθική συνείδηση της Ευρώπης” την στάση του Ρομαίν Ρολλάν. Είναι στα χρόνια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου όταν και οι δύο αντιστάθηκαν στον παροξυσμό των εθνικισμών. Για μας σήμερα η στάση τους είναι προφανής, ενώ δεν ήταν διόλου προφανής για την εποχή τους. Ποια στάση θα μπορούσε να εκφράσει την ηθική συνείδηση της Ευρώπης σήμερα; Τα “ανοιχτά σύνορα”, η “πολυπολιτισμική κοινωνία”, η “θρησκευτική ανοχή”, οι “διεμφυλικές ταυτότητες”; Ή μήπως κάτι άλλο βαθύτερο που δεν μπορεί να επιπλεύσει στον αφρό των ημερών; Το πρόβλημα είναι ότι οι σημερινές ελίτ δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Και η Ευρώπη είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια των ελίτ της, πολιτικών ή άλλων.
Τιμή online συμμετοχής: 50€ για τις 6 διαλέξεις ή 10€ για κάθε μεμονωμένη διάλεξη  
Κλείστε τη θέση σας εδώ
Οι διαλέξεις θα συνεχιστούν τις Τρίτες 24 και 31/1 και τις Τρίτες 7, 14 και 28/2, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00

Κινηματογράφος

5. Άφτερλωβ: Η ταινία του Στέργιου Πάσχου διαθέσιμη on demand

Η Strada Films διαθέτει έως τις 28 Φεβρουαρίου την ταινία του Στέργιου Πάσχου, «Άφτερλωβ» μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Σε αυτήν την αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, θα γνωρίσουμε τον 30χρονο Νίκο (Χάρης Φραγκούλης). Είναι καλοκαίρι, η Αθήνα βράζει, αλλά ο τριαντάχρονος Νίκος δροσίζεται στα βόρεια προάστια, πίνοντας κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Η πισίνα δεν είναι δική του, αλλά του Σταύρου, που έχει ζητήσει από τον Νίκο να προσέχει το σπίτι και τη Λέιλα -τον σκύλο του- για το καλοκαίρι. Η ευκαιρία μοιάζει μοναδική στον άφραγκο μουσικό, που αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του, Σοφία (Ηρώ Μπέζου), για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη. Όταν όμως η ανυποψίαστη Σοφία καταφτάνει, οι διακοπές στον παράδεισο βγαίνουν εκτός τροχιάς. Ο Νίκος την κλειδώνει στο στούντιο του σπιτιού, αποφασισμένος να μην την αφήσει να φύγει, αν δεν μάθει τους λόγους για τους οποίους χώρισαν. Γιατί; Επειδή ακόμα δεν έχει καταλάβει. Κι αν δεν καταλάβει πώς θα την ξεπεράσει; Εγκεφαλικά. Γιατί ερωτικά την έχει ξεπεράσει, μάλλον…
Διαθέσιμη έως 28/2
Εισιτήριο: 2,50€
Αγοράστε εισιτήριο και δείτε την ταινία εδώ

6. Φτηνά Τσιγάρα: Η ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη διαθέσιμη on demand

Η Strada Films διαθέτει για on demand παρακολούθηση, έως τις 28 Φεβρουαρίου, την ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη «Φτηνά Τσιγάρα», μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Μία ταινία βασισμένη σε ένα μωσαϊκό από χαρακτήρες και χώρους. Ο Νίκος περιμένει κάτι να συμβεί στην καρδιά μιας μεγαλούπολης. Στη διαδρομή του συναντάει την Σοφία, μια όμορφη γυναίκα που μαλώνει άσχημα με τον φίλο της σε ένα καρτοτηλέφωνο. Την πείθει να περάσουν τη νύχτα μαζί, περπατώντας στην άδεια πόλη. Eνώ οι νεοφώτιστοι μαφιόζοι διώκτες του, στην προσπάθεια τους να φανούν επικίνδυνοι καταπιέζοντας τις καλλιτεχνικές τους κλείσεις, καταλήγουν στην γελοιοποίηση. να καφενείο με επικεφαλής ένα καφετζή που απαγγέλλει ποίηση, φιλοξενεί δυο αμετανόητους πενηντάρηδες έφηβους, ενώ στο διπλανό τραπέζι η εντεκάχρονη σχέση ενός καθημερινού ζευγαριού δοκιμάζεται απο την παρουσία ενός body-builder.
Διαθέσιμη έως 28/2
Εισιτήριο: 2.50€
Αγοράστε εισιτήριο και δείτε την ταινία εδώ

7. Νερούδα: Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία του Πάμπλο Λαρέν διαθέσιμη on demand

Η Strada Films διαθέτει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, την αριστουργηματική ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, Πάμπλο Λαρέν «Νερούδα» μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Το 1948, στη Χιλή του Ψυχρού Πολέμου, ο Γερουσιαστής Πάμπλο Νερούδα (Luis Gnecco) κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προδίδει το Κομμουνιστικό Κόμμα, γεγονός που προκαλεί την αντίδραση του Προέδρου Γκονζάλες Βιντέλα (Alfredo Castro). Ο αστυνομικός Όσκαρ Πελουτσοναου (Gael Garcia Bernal) έχει αναλάβει να συλλάβει τον ποιητή. Ο Νερούδα προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα, με την γυναίκα του, τη ζωγράφο Ντέλια Ντελ Καρίλ, αλλά αναγκάζονται τελικά να κρυφτούν. Εντωμεταξύ στην Ευρώπη ο θρύλος του κυνηγημένου από την αστυνομία ποιητή μεγαλώνει και οι καλλιτέχνες  με επικεφαλής τον Πάμπλο Πικάσο κραυγάζουν για την ελευθερία του. Ο ποιητής βρίσκει τον αγώνα με τον επιθεωρητή, ως ευκαιρία να επανεφεύρει τον εαυτό του. Σε αυτή την ιστορία του διωκόμενου ποιητή και του αδιάλλακτου αντιπάλου του, ο Νερούδα αναγνωρίζει την ευκαιρία να γίνει τόσο ένα σύμβολο για την ελευθερία, όσο και θρύλος της λογοτεχνίας.
Διαθέσιμη έως 28/2
Εισιτήριο: 2,50€
Αγοράστε εισιτήριο και δείτε την ταινία εδώ

8. Ψυχρός Πόλεμος: Η αριστουργηματική ταινία του Πάβελ Παβλικόφσκι διαθέσιμη on demand

Η Strada Films διαθέτει έως τις 28 Φεβρουαρίου, την ταινία του Πάβελ Παβλικόφσκι, «Ψυχρός Πόλεμος» μέσω της πλατφόρμας viva.gr. Στην αριστουργηματική ταινία του Πολωνού σκηνοθέτη, η οποία ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ, ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται στα συντρίμμια της μεταπολεμικής Πολωνίας και παγιδεύονται σε έναν μοιραίο έρωτα που τους καταδικάζει να βρίσκονται δεμένοι ο ένας με τον άλλον. Οι πολιτικές συνθήκες, τα ελαττώματα τους, αλλά και μια σειρά από ατυχείς συγκυρίες τους χωρίζουν και τους ενώνουν σε έναν έρωτα διαχρονικά αδύνατο.
Διαθέσιμη έως 28/2
Εισιτήριο: 2,50€
Αγοράστε εισιτήριο και δείτε την ταινία εδώ

9. Arte in English: Δωρεάν on demand προβολές βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από όλη την Ευρώπη

«Daughter» της Daria Kashcheeva

Η δωρεάν πολιτιστική πλατφόρμα του τηλεοπτικού δικτύου Arte in English προσφέρει, για δωρεάν on demand παρακολούθηση έως τις 8 Μαΐου του 2023, μια επιλογή βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από όλη την Ευρώπη:

Θέατρο-Μουσική

10. Ο Προμηθέας του Νίκου Καραθάνου online στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση
Ο Προμηθέας του Νίκου Καραθάνου | Φωτογραφίες: Ανδρέας Σιμόπουλος

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Ο “Προμηθέας” του Νίκου Καραθάνου γίνεται ξανά διαθέσιμο στο κοινό, αυτή τη φορά ψηφιακά, από το  YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση. Ο διακεκριμένος δημιουργός προσεγγίζει την τραγωδία του Αισχύλου επιχειρώντας, όπως λέει, να «μυθολογήσει την καθημερινότητα». Ο ίδιος, ως ένας ευαίσθητος παρατηρητής των υπερβάσεων μέσα από την ανάγνωση του οικείου, ερμηνεύει και σκηνοθετεί τον Προμηθέα. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζει τον καθέναν από εμάς. Υπόθεση: Ο Καύκασος δεν υπάρχει εδώ. Κανένας βράχος και καμιά αλυσίδα δεν κρατούν αιχμάλωτο τον Προμηθέα. Τα πάντα συμβαίνουν σε ένα σπίτι. Σε ένα σπίτι-μετεωρίτη που αιωρείται στον χωροχρόνο και κατακλύζεται από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Εκεί ζουν, σαν συγγενείς, και «κοσμογονούν» ο Προμηθέας (Νίκος Καραθάνος), το Κράτος και ο Ερμής (Χρήστος Λούλης), η Βία και η Ιώ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη), ο Ήφαιστος και ο Ωκεανός (Γιάννης Κότσιφας).
Παρακολουθήστε την παράσταση δωρεάν, εδώ

11. O Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου: Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου διαθέσιμη on demand από το θέατρο Πορεία

Η παράσταση “Ο Κοτζάμπασης του Καστρόπυργου” του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή για το θέατρο του Θανάση Τριαρίδη, είναι πλέον διαθέσιμη για On demand προβολές, από το Θέατρο Πορεία. Η καταπληκτική τριλογία του Καραγάτση για τον αγώνα του ’21, με έντονα στοιχεία αυτοβιογραφίας μιας και αναφέρεται στον προπάππου του Μήτρο Ροδόπουλο, πραγματικό πρόσωπο της επανάστασης, ζωντανεύει επί σκηνής και πραγματεύεται με τολμηρό τρόπο τις αρετές αλλά και τα σκοτεινά σημεία του Αγώνα. Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ο Μίχαλος Ρούσης, ο ήρωας, ο προδότης κι εξωμότης, ο εραστής και ο ηττημένος μιας ολόκληρης μυθιστορηματικής ζωής και εποχής.
Διανομή: Κώστας Βασαρδάνης, Ξανθή Γεωργίου, Θανάσης Δόβρης, Δημήτρης Ήμελλος, Δημήτρης Καπουράνης, Βίκυ Κατσίκα, Χρήστος Μαλάκης, Γιώργος Μπινιάρης
Παρακολουθήστε μέχρι τις 17 Απριλίου την παράσταση online με κόστος 8,99€, εδώ

12. Οι Τρεις Αδερφές: Η παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου διαθέσιμη on demand από το θέατρο Πορεία

Οι Τρεις Αδερφές“, το κλασικό αριστούργημα του Α. Τσέχωφ μέσα από την σύγχρονη ματιά του Δημήτρη Τάρλοου,  επιστρέφει στην on demand πλατφόρμα του θεάτρου Πορεία. Ο Αντόν Τσέχωφ έγραψε τις Τρεις αδερφές -ένα έργο για την προσδοκία- το 1901, στο γύρισμα του 20ού αιώνα. Ο ίδιος ο συγγραφέας χαρακτηρίζει το έργο του “κωμωδία” και τους χαρακτήρες του “μπουφόνους”, καθώς φέρνει κάθε έναν από αυτούς, κάθε τους ελπίδα, κάθε τους αγωνία, αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, όπως αυτή σμιλεύεται αμείλικτα από τον χρόνο. Υπόθεση: Τα τέσσερα παιδιά ενός μορφωμένου στρατιωτικού, οι τρεις κόρες του και ο μοναχογιός του, “ξεμένουν” μετά τον θάνατό του στον τόπο της τελευταίας του μετάθεσης, σε μια απομακρυσμένη και μονότονη πόλη της ρωσικής επαρχίας. Ο στενός πυρήνας της οικογένειας και των στρατιωτικών φίλων τους λειτουργεί ως μια “νησίδα πολιτισμού” για τα αδέλφια και διατηρεί ζωντανή την ελπίδα της επιστροφής στην ιδανική πόλη των παιδικών του χρόνων, τη Μόσχα. Ωστόσο, η μικρή, ιδιότυπη κοινότητά τους φυλλορροεί μέσα στον χρόνο και την πραγματικότητα συμπαρασύροντας κάθε προσδοκία. Διανομή: Πρόζοροφ Ανδρέας: Λαέρτης Μαλκότσης/ Ναταλία: Μαριάννα Δημητρίου/ Όλγα: Αλεξάνδρα Αϊδίνη/ Μαρία: Ιωάννα Παππά/ Ειρήνη: Λένα Παπαληγούρα/ Κουλίγκιν Θόδωρος: Κώστας Κορωναίος/ Βερσίνιν/ Αλέξανδρος: Γιάννης Νταλιάνης/ Τούζενμπαχ: Παντελής Δεντάκης/ Σολιόνι: Δημήτρης Μπίτος/ Τσεμπουτίκιν: Γιώργος Μπινιάρης/ Φεντότικ: Πάρις Θωμόπουλος/ Ροντέ: Σπύρος Μοσχωνάς/ Φεραπόντ: Χάρης Τσιτσάκης/ Ανφίσα: Μαριέττα Σγουρδαίου
Παρακολουθήστε μέχρι τις 20 Μαρτίου την παράσταση online με κόστος 7,99€, εδώ

13. Η GNO TV της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διαθέτει online τις εξής παραστάσεις:
  • «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά, σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Δούση και σκηνοθεσία Νατάσα Τριανταφύλλη.
  • «Οθέλλος» του Τζουζέππε Βέρντε, σε μουσική διεύθυνση Στάθη Σούλη και σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ουίλσον.

Εισιτήριο: 10€

14. Stages A: Διαθέσιμο και online το live season του Ψαραντώνη από το Νερατζέ Τζαμί

Η ψυχή της κρητικής μουσικής παράδοσης ζωντάνεψε στο Νερατζέ Τζαμί –ή, αλλιώς, το Ωδείο Ρεθύμνου– την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με τη μυσταγωγική συναυλία του Ψαραντώνη, ο οποίος ταξιδεύει το κοινό σε έναν κόσμο πέρα από σύνορα και όρια, πέρα από τον χρόνο και τον τόπο. Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία θα μείνει ζωντανή μέσω του Onassis Channel στο YouTube, για να έχουν όσοι επιθυμούν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.
Παρακολουθήστε τη συναυλία δωρεάν, εδώ

15. «Σαλώμη» του Ρίχαρντ Στράους: Μια παραγωγή της Εθνικής Όπερας της Φινλανδίας διαθέσιμη on demand από το Arte in English

H δωρεάν αγγλόφωνη διαδικτυακή πλατφόρμα πολιτισμού Arte in English διαθέτει, έως τις 12 Μαΐου 2023, την παράσταση της όπερας του Ρίχαρντ Στράους «Σαλώμη» από την Εθνική Όπερα της Φινλανδίας. Πηγή της συγκεκριμένης όπερας του Στράους, η οποία εξιστορεί την εξαχρείωση του Ηρώδη Αντύπα, Βασιλιά της Ιουδαίας, και της θετής του κόρης Σαλώμη, αποτελεί ο σπουδαίος Όσκαρ Ουάιλντ. Ο Ηρώδης κρατάει φυλακισμένο τον Προφήτη Ιωάννη σε μια δεξαμενή. Η Σαλώμη προσπαθεί να τον σαγηνεύσει και όταν βλέπει ότι αποτυγχάνει, αναγκάζει τον πατριό της να της προσφέρει το κεφάλι του Ιωάννη στο πιάτο.
Διαθέσιμη με αγγλικούς υπότιτλους έως τις 12 Μαΐου του 2023
Δείτε την παράσταση δωρεάν, εδώ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b