MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ταξίδι στη Ρώμη: 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε δωρεάν

Κορυφαία αξιοθέατα, βόλτες, πάρκα, τέχνη και ιστορικές πλατείες. Αυτά είναι δέκα από τα καλύτερα και εντελώς δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Ρώμη.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Η Ρώμη είναι μια πόλη που σε μαγεύει και σε κάνει να θέλεις να την επισκεφθείς ξανά και ξανά. Για να νιώσεις για άλλη μια φορά το μεγαλείο και την επιβλητική ομορφιά της Αιώνιας Πόλης, να θαυμάσεις τα μνημεία του ιστορικού κέντρου, να δεις ένα ακόμα σπουδαίο μουσείο και να απολαύσεις τέλειο φαγητό και παγωτό.

«Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα», λέει ένα παλιό ιταλικό ρητό, οπότε μην περιμένετε να τα ανακαλύψετε όλα σε ένα Σαββατοκύριακο. Μην παραλείψετε ωστόσο να βάλετε στη λίστα σας τα παρακάτω αξιοθέατα που μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 6 κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί του κόσμου για το 202312.09.2018

Πάνθεον

Είναι μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία να περνάς τις τεράστιες πόρτες του Πάνθεον και να χαζεύεις τον μεγαλύτερο θόλο που κατασκευάστηκε ποτέ. Αυτός ο εντυπωσιακός ναός, που χτίστηκε κατά τον 1ο αιώνα π.Χ. και ανακατασκευάστηκε πλήρως από τον Αδριανό στις αρχές του 2ου αιώνα μ.Χ., είναι ένα από τα πιο καλοσυντηρημένα μνημεία των ρωμαϊκών χρόνων και ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Ρώμης. Η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν (απαιτείται κράτηση τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBooking.com: Αυτός είναι ο πιο φιλόξενος ελληνικός προορισμός12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b