MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Ντρου Μπάριμορ μεταμορφώθηκε σε “M3gan” και ο viral χορός της στοιχειώνει τα όνειρά μας

Η Ντρου Μπάριμορ έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση στο σόου της, αφού μεταμορφώθηκε στη M3gan, την κούκλα τεχνητής νοημοσύνης που πρωταγωνιστεί στην αμερικανική ταινία τρόμου.

Credit: The Drew Barrymore Show
Monopoli Team

Ενόψει της εμφάνισης της ηθοποιού Άλισον Γουίλιαμς, η οικοδέσποινα του The Drew Barrymore Show, Ντρου Μπάριμορ, χάρισε στο κοινό της μια απολαυστική στιγμή. Εμφανίστηκε στα παρασκήνια του σόου φορώντας ξανθιά περούκα, μπλε φακούς επαφής και τα ανάλογα ρούχα, μιμούμενη τον δολοφονικό χαρακτήρα της M3gan και τις viral κινήσεις της κούκλας από την ομώνυμη ταινία.

Να σημειωθεί ότι ο χορός της M3gan στο TikTok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 312 εκατ. προβολές.

Μάλιστα, η Ντρου Μπάριμορ παρέμεινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ως M3gan και συνομίλησε με την πρωταγωνίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑM3gan12.09.2018

Η ταινία “M3gan” σε σκηνοθεσία Τζέραρντ Τζόνστον που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν το μήνα, επικεντρώνεται σε μια κούκλα με τεχνητή νοημοσύνη που αρχίζει να αποκτά δολοφονικές τάσεις στην προσπάθειά της να προστατέψει την 8χρονη στην οποία ανήκει. Η Γουίλιαμς που υποδύεται την κούκλα στην ταινία ανέφερε στη συνέντευξή της ότι ήταν μια «πραγματικά εύκολη απόφαση» να πει το «ναι» για την ταινία, επικαλούμενη την ελκυστικότητα του οράματος του Τζόνστον και του σεναρίου της Ακέλα Κούπερ.

Θυμήθηκε μάλιστα ένα πραγματικά δύσκολο γύρισμα. «Το να βγει το M3GAN στην οθόνη ήταν πραγματικά δύσκολο. Μας έφερε όμως όλους κάπως κοντά γιατί απαιτούσε τη συνεργασία όλων μας».

Πρόσθεσε: «Ήταν σίγουρα μια μοναδική ερμηνευτική εμπειρία για μένα, υποδυόμενη σκηνές ως M3GAN. Δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω μια τέτοια εμπειρία».

Το”M3gan” έχει αποδειχθεί ήδη επιτυχία στο box office, με εισπράξεις 125 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office με μέτριο προϋπολογισμό 12 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Γουίλιαμς πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο της σε ένα σίκουελ που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b