MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σε αυτό το ξενοδοχείο κοιμάσαι σε δύο χώρες ταυτόχρονα

Σκεφτήκατε ποτέ ότι μπορείτε να κοιμηθείτε σε δύο διαφορετικές χώρες ταυτόχρονα μένοντας σε ένα ξενοδοχείο; Αυτή την ξεχωριστή εμπειρία διαμονής προσφέρει το Hotel Arbez Franco-Suisse, το οποίο έχει την ιδιαιτερότητα να βρίσκεται ακριβώς πάνω σε διεθνή σύνορα.

Monopoli Team

Το Hotel Arbez Franco-Suisse (γνωστό και ως «L’Arbézie») είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και «ασυνήθιστα» ξενοδοχεία στον κόσμο. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με κάποια ιδιαιτερότητα στη διακόσμηση ή με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, αλλά με τη μοναδική τοποθεσία του. Το «L’Arbézie» βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία – τόσο κυριολεκτικά, που σε ορισμένα δωμάτια οι επισκέπτες κοιμούνται στις δύο χώρες ταυτόχρονα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Σπέτσες στους 23 κορυφαίους προορισμούς του 2023 για τον Guardian12.09.2018

Το Hotel Arbez Franco-Suisse είναι ένα μικρό, οικογενειακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο μικρό χωριό La Cure, 45 λεπτά βόρεια της Γενεύης. Το κτήριο που στεγάζεται το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1862, λίγο πριν τον καθορισμό των νέων συνόρων των δύο χωρών, με αποτέλεσμα το μισό περίπου ξενοδοχείο να βρίσκεται στη Γαλλία και το άλλο μισό στην Ελβετία. Τα σύνορα διχοτομούν το εστιατόριο αλλά και αρκετά από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOrient Express Silenseas: Το μεγαλύτερο superyacht στον κόσμο θα είναι σχεδόν διπλάσιο από του Τζεφ Μπέζος12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b