MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σωτήρης Τσαφούλιας: Το «Έτερος εγώ», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το Νetflix

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης σε σκηνοθεσία του ίδιου και τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Έτερος Εγώ» στην COSMOTE TV, ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε – μεταξύ άλλων – γι΄ αυτά.

Monopoli Team

Δύο είναι οι παραγωγές που μας επιφυλάσσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τις αρχές του 2023: Την τρίτη και τελευταία σεζόν του «Έτερος Εγώ» στην COSMOTE TV, αλλά και μία νέα θεατρική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Έναν χρόνο μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι «Αινιγματικές παραλλαγές», ο Σωτήρης Τσαφούλιας επιστρέφει στην θεατρική σκηνή του ΙΜΚ και καταπιάνεται για ακόμη μια φορά με έργο του Ερίκ Eμμανουέλ Σμιτ. Ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες της γενιάς του, που υπογράφει μαζί με τον Αντώνη Γαλέο τη μετάφραση του έργου, ο Σωτήρης Τσαφούλιας γνωρίζει καλά τον Βέλγο συγγραφέα. Αυτή τη φορά, θα δούμε τον «Επισκέπτη», ένα έργο έντονο σε συναισθήματα και αντιπαραθέσεις, ιδέες και αναζητήσεις, του ίδιου συγγραφέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπισκέπτης: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας επιστρέφει με Ερίκ Eμμανουέλ Σμιτ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης12.09.2018

Η νέα παράσταση και οι συνεργάτες

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή «Happy Day», ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε για τον «Επισκέπτη»: Είναι ένα έργο που πραγματεύεται την πίστη προς ό,τι ονομάζει ο καθένας μας Θεό και το πώς το προσεγγίζει. Θα ανέβει για περιορισμένες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης», ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς καταφέρνει και συνδυάζει τους ρόλους του ιδιοκτήτη ναυτιλιακής εταιρείας και του σκηνοθέτη εκείνος απάντησε πως κοιμάται λίγες ώρες και πως έχει δίπλα του καλούς συνεργάτες. «Οι συνεργάτες είναι για εμένα το άλφα και το ωμέγα για να κάνεις πράγματα», τόνισε.

«Πολλές φορές ακούω ‘μια σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια’. Δεν είναι μια σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια το ‘Έτερος Εγώ’. Είναι μια ομάδα ανθρώπων ολόκληρη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες που εγώ έχω καταφέρει να τους πείσω να με εμπιστευτούν, έχουμε κουρδίσει τις ενέργειές μας και βγάζουμε ένα αποτέλεσμα».

Το Maestro, το Έτερος Εγώ και το Netflix

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς νιώθει σχετικά με το γεγονός πως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, μπήκε στο Netflix, ο σκηνοθέτης σχολίασε: «Μεγάλη χαρά έχω. Πρώτα από όλα ο Χριστόφορος είναι φίλος μου και δεύτερον πιστεύω ότι όποιος άνθρωπος δεν χαίρεται με αυτό έχει πρόβλημα».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έγινε το ίδιο με την δική του σειρά «Έτερος Εγώ», που τελικά ενώ ακουγόταν έντονα για ένα διάστημα πως είναι σε συνεννόηση με το Netflix, τελικά δεν κατάφερε να βρει μια θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν ευδοκίμησε η συνεργασία με το Netflix, όχι. Όμως η COSMOTE TV είναι σε συζητήσεις με κάποιες άλλες πολύ μεγάλες πλατφόρμες και ελπίζουμε να ευδοκιμήσει κάτι από εκεί. Αν δεν ευδοκιμήσει πάμε για τα επόμενα, δεν είναι ζητούμενο», σχολίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ-Νέμεσις: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου12.09.2018

Σε παλαιότερη συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ είχε εξηγήσει τον λόγο που πάγωσαν οι διαπραγματεύσεις με το Netflix. «Υπήρχε μια μικρή διαφωνία, στο τελευταίο στάδιο για την προβολή. Αρνιόταν το Netflix να το παίζει παντού εκτός Ελλάδος. Εκεί δεν τα βρήκαμε. Στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι κάτι που αφορά την COSMOTE. H COSMOTE έχει δείξει ότι σε επίπεδο μυθοπλασίας και στρατηγικής, κινείται καλά».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b