MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Έτερος Εγώ-Νέμεσις: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο (και τελευταίο) κύκλο της σειράς “φαινομένου” της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ» – και μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Monopoli Team

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο -και τελευταίο- κύκλο της ελληνικής σειράς-φαινομένου της COSMOTE TV «Έτερος Εγώ», με τους θαυμαστές της σειράς να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο.

Ο νέος κύκλος του Έτερος Εγώ έχει τίτλο “Νέμεσις” – και σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς η “Νέμεσις” θα κυνηγήσει όλους τους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα.

Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει την ημερομηνία της πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης σειράς, ωστόσο ο τρίτος κύκλος αναμένεται να έρθει σύντομα στην COSMOTE TV.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

“Με την “Νέμεση” κλείνουν όλα τα ανοιχτά κεφάλαια, δίνονται απαντήσεις για τα πάντα, από την ταινία μέχρι τη σειρά. Κλείνει ένας κύκλος” είχε αναφέρει ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν φυσικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, Πέτρος Λαγούτης ως ο έμπειρος και αυθόρμητος αστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου ως η τολμηρή δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου, η Άννα Μενενάκου στον ρόλο της αινιγματικής αστυνόμου Μάρθα Καρρά, καθώς και ο Μάνος Βακούσης στον ρόλο του πρώην “προϊσταμένου” Απόστολου Μπαρασόπουλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ρόλο του υποστράτηγου Μαρκάτου, η Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της πρώην συντρόφου του Μπαρασόπουλου, Ελένη Μαρούδα, ο Δημήτρης Καπετανάκος στον ρόλο του “σκληρού” Άλκη Μασάτου, ο Τάσος Νούσιας ως ο Νίκος Βανόρτας και φυσικά η Κόρα Καρβούνη στον ρόλο της Δανάης, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην ταινία του 2016.

Η Μαίρη Χρονοπούλου θα εμφανιστεί σε ρόλο-έκπληξη στην νέα σεζόν του Έτερος Εγώ

Η Μαίρη Χρονοπούλου θα εμφανιστεί σε ρόλο-έκπληξη στην νέα σεζόν του Έτερος Εγώ

Στον νέο κύκλο όμως θα δούμε και (πολλούς) νέους χαρακτήρες και guest stars, όπως είναι οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου (σε θέση-κλειδί στην “Αστυνομία”), Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Όλα όσα ξέρουμε για την τρίτη και τελευταία σεζόν -που προβλέπεται συναρπαστική12.09.2018

Δείτε εδώ το trailer του τρίτου κύκλου του Έτερος Εγώ – Νέμεσις.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b