MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Met Gala 2023: Ανακοινώθηκε το φετινό θέμα και οι παρουσιαστές – Όσα πρέπει να ξέρεις

Η μεγαλύτερη γιορτή μόδας, το Met Gala, ανακοίνωσε το φετινό του θέμα και εμείς σας αποκαλύπτουμε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε γύρω από το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς.

Monopoli Team

Το θέμα του Met Gala 2023 θα είναι “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, το οποίο τιμά των εκλιπόντα πρώην creative director της Chanel. Η μεγαλύτερη βραδινή διοργάνωση μόδας θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια φορά την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, δηλαδή φέτος 1 Μαΐου 2023, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μεγαλύτερα vintage fashion trends του 2023 που θα θέλεις να φορέσεις12.09.2018

Παρακάτω θα βρείτε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με αυτό το μεγαλειώδες event μόδας.

Πότε πραγματοποιείται το Met Gala 2023;

Το Met Gala 2023 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Μαΐου στη Νέα Υόρκη. Το event γίνεται την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου κάθε χρόνο από το 2005, με εξαίρεση το 2020, όπου τι Met Gala ακυρώθηκε και το 2021 όπου πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο λόγω της πανδημίας.

Τι είναι το Met Gala;

Το Met Gala είναι μια δημοφιλής και πολύ αγαπητή γιορτή της μόδας, το οποίο οργάνωνε και επέβλεπε η Anna Wintour από το 1995. Θεωρείται φιλανθρωπικό γεγονός για το Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute και παραδοσιακά σηματοδοτεί τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης μόδας, που πραγματοποιείται στο Μουσείο. Τα ποσά που μαζεύονται πλέον έχουν φτάσει να είναι οκταψήφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala: Το φόρεμα της Μέριλιν που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να καταστράφηκε παρά τη «μεγάλη φροντίδα»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b