MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

LG Signature OLED M3: Νέα 97άρα τηλεόραση καθαρίζει ακόμα και το σαλόνι από τα καλώδια

Η τηλεόραση LG Signature OLED M3 συνδέεται ασύρματα με τα πάντα καθαρίζοντας το σαλόνι από τα καλώδια, ανοίγοντας το δρόμο για έναν πολύ πιο οργανωμένο χώρο διαβίωσης

Monopoli Team

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε εταιρεία τεχνολογίας παρουσίασε τα μεγάλα όπλα στην έκθεση CES 2023 που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας. Και όταν λέμε μεγάλα όπλα, εννοούμε και τις μεγάλες, πολύ μεγάλες, τηλεοράσεις.

Τούτου λεχθέντος, λίγοι κατασκευαστές κατάφεραν να ξεπεράσουν την LG σε αυτό το κομμάτι, καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε ένα μαγευτικό νέο μοντέλο που πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι συσκευές τηλεόρασης θα «κάθονται» πλέον στο σαλόνι μας.

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες τηλεοράσεις και τις τυπικές ενσύρματες διατάξεις τους, η Signature OLED M3 της LG βασίζεται κυρίως στο καινοτόμο κουτί Zero Connect της φίρμας.

Αυτή η πρόσθετη συσκευή στέλνει σήματα βίντεο και ήχου ασύρματα στην τηλεόραση, ανοίγοντας το δρόμο για έναν πολύ πιο οργανωμένο χώρο διαβίωσης, χωρίς να προσπαθεί κανείς πλέον να βρει χώρο για να κρύψει τα δεκάδες καλώδια που κατέληγαν μέχρι πρότινος στην πλάτη της τηλεόρασης.

Το κουτί Zero Connect με δυνατότητα φωνητικού ελέγχου είναι στην ουσία ένα hub για πολλές θύρες, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, γραμμές ήχου ή κουτιά συνδρομητικών καναλιών και να τα ενεργοποιήσετε χωρίς να κουνήσετε ούτε το δάχτυλό σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b