MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish: Δίνει βήμα σε νέους ακτιβιστές για την κλιματική αλλαγή, σε νέα συνέντευξη με τη Vogue

Η Billie Eilish προσκάλεσε οκτώ περιβαλλοντικούς ακτιβιστές σε μια συζήτηση για την κλιματική αλλαγή, στο πλαίσιο του νέου αφιερώματος της αμερικανικής Vogue στην βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια και τραγουδοποιό.

Φωτογραφία: Kelia Anne MacCluske
Monopoli Team

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Billie Eilish, μοιράζεται το εξώφυλλο της ψηφιακής έκδοσης της αμερικανικής Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου 2023 με νεαρούς ακτιβιστές- κάτω των 30- ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Το κεντρικό άρθρο συνοδεύεται, επίσης, από ένα δεκάλεπτο φιλμ.

Ανάμεσα τους βρίσκεται η Tori Tsui, συγγραφέας μιας μελλοντικής έκδοσης με θέμα την κλιματική κρίση και την ψυχική υγεία, καθώς και η Ryan Berberet, η οποία ηγήθηκε στο σχολείο της μια διαμαρτυρία για το κλίμα και συμμετείχε σε εκστρατεία ώστε ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom να κηρύξει «κλιματική έκτακτη ανάγκη».

Στο συζήτηση συμμετέχει ,επιπλέον, ο περιβαλλοντικός εκπαιδευτής Isaias Hernandez, aka Queer Brown Vegan, το μοντέλο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των Ιθαγενών, Quannah Chasinghorse, η διοργανώτρια του «Fridays for Future» και συν-ιδρύτρια του «Re-Earth Initiative», Xiye Bastida, η σχεδιάστρια βιώσιμων ρούχων και δημιουργός κινουμένων σχεδίων Maya Penn, η Nalleli Cobo που πίεσε μαζί με άλλους την Big Oil να κλείσει μια τοξική πετρελαιοπηγή στην περιοχή της και η Wanjiku «Wawa» Gatheru ιδρύτρια της Black Girl Environmentalist και ακαδημαϊκός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Τι συζητήθηκε

Όλοι μαζί συζήτησαν διάφορα θέματα όπως η ανάγκη να αντιμετωπισθεί η κλιματική κρίση, η επισιτιστική ανασφάλεια, το κλιματικό άγχος και τις ελπίδες τους για το μέλλον. «Αισθάνομαι πως δεν δικαιούμαι να βρίσκομαι εδώ», δήλωσε η Billie Eilish στην αρχή του φιλμ. «Δεν γνωρίζω πολλά. Απλώς μαθαίνω» πρόσθεσε.

Μέσα στο κεντρικό αφιέρωμα, η Eilish μίλησε για τις καινούριες της προσπάθειες να σώσει τον πλανήτη. «Προσπαθούσα να μην μιλάω συνεχώς στους άλλους γι’αυτό», είπε, «Επειδή ο κόσμος δεν αποκρίνεται καλά σε κάτι τέτοιο. Ζημιώνει τον σκοπό στον οποίο πιστεύεις, καθώς, φαίνεται σαν να προσπαθείς να ενοχλείς τους πάντες». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Δεν επιθυμών να παρελαύνω σαν να φωνάζω «Κοιτάξτε με! Κάνω τη διαφορά», συνέχισε. «Απλώς θέλω να κάνω τη διαφορά και να μην πολυμιλάω γι΄ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μεγάλες συναυλίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 202312.09.2018

Παλιότερα η Billie Eilish είχε οργανώσει ένα πολυήμερο event για το κλίμα, στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου, υπό τον γενικό τίτλο «Overheated», κατά τη διάρκεια της «Happier Than Ever» περιοδείας της. Εκεί βρέθηκαν ακτιβιστές για το κλίμα, μουσικοί και σχεδιαστές για να συζητήσουν την «κλιματική κρίση και με ποιον τρόπο εργάζονται ώστε να κάνουν τη διαφορά».

Πηγή: NME

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b